Johnny Depp in Snow White and the Huntsman?

Er is ook al een kandidaat voor de kwaadaardige koningin...

Johnny Depp heeft de rol van jager aangeboden gekregen in Snow White and the Huntsman. De film maakt gebruik van het geroemde script van Evan Daugherty en moet in december 2012 uit gaan komen. Vandaar dat de eerste castingberichten binnen beginnen te stromen. Naast Depp gaat het gerucht dat Charlize Theron de rol gaat spelen van Ravenna, de kwaadaardige koningin.

Snow White and the Huntsman hervormt het klassieke sprookje door meer achtergrondverhaal te geven aan Eric, de jager die door Ravenna wordt ingehuurd om Sneeuwwitje te vermoorden. Uiteindelijk weigert hij dit door te zetten en besluit hij haar mentor te worden.

Het liefdesverhaal uit het origineel blijft bestaan, zonder dat de jager de prins vervangt. De eerste pagina's van het script laten zien hoe Sneeuwwitje en prins Charmant samen opgroeien en verliefd worden op elkaar. De jager heeft iemand anders dan Sneeuwwitje op het oog.

Een andere acteur die in verband werd gebracht met de rol van de jager in de film was Tom Hardy. Deze gaat het de komende tijd echter veel te druk hebben met Christopher Nolan's The Dark Knight Rises, wat inhoudt dat er geen tijd overblijft voor Sneeuwwitje. Depp heeft het natuurlijk ook heel erg druk, maar één van zijn aanstaande projecten, Tim Burton's Dark Shadows, wacht momenteel nog op een script. Dit biedt de acteur wellicht de mogelijkheid om zich in een jagerskostuum te hijsen.

NieuwsFilm

meest populair