Algemeen

Coole stuntfoto's Mission: Impossible IV

Tom Cruise hangt aan het hoogste gebouw ter wereld!

door Jeffrey op 03.11.2010 om 15:49 in Algemeen
De Britse krant The Daily Mail heeft enkele setfoto's vrijgegeven van Mission: Impossible - Ghost Protocol, het vierde deel in de populaire franchise. Op onderstaande foto's zien we Tom Cruise bengelen aan een touw ter hoogte van de 124e verdieping van de Burj Kalifa in Dubai, het hoogste gebouw ter wereld (828 meter).


De cast van Mission: Impossible - Ghost Protocol bestaat naast hoofdrolspelers Cruise en Jeremy Renner o.a. uit Ving Rhames, Simon Pegg, Paula Patton, Vladimir Mashkov, Michael Nyqvist en Josh Holloway. De film draait vanaf 16 december 2011 in de Amerikaanse bioscopen. De Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kasper

Avatar

B@chelor "wel cool dat ie zelf doet en geen stuntlul."

STUNTCOCK!!! stuntcock...!! Orgazmo was echt lachen!

Sleepkills

Avatar

Bruce "Ik kan me voorstellen dat sommige verzekeringen niet willen dat acteurs gaan lopen stunten, maar ik denk toch zeker dat de acteur een hele dikke vinger in de pap heeft als het gaat om zelf stunten of een stuntdubbel."

Acteurs kunnen zich er soms mee bemoeien, maar het komt heel vaak voor dat de producent/ regisseur het niet toestaat dat een acteur een stunt doet. Breekt ie z'n been (of erger), dan zit je met grote problemen. Dus bij 'leuke stunts' kan een acteur figuurlijk hoog of laag springen, maar letterlijk zal zijn stuntdouble het springwerk opknappen.

Overigens is het maar de vraag of bij dergelijke sterren als Cruise en dergelijke producties het ook niet een 'promotie- stunt' is. Soms zijn er grote films en acteurs die overal een stuntdouble voor hebben, maar natuurlijk haalt de foto dat de acteur wél een stunt zelf doet het nieuws.

Muufley

Avatar

Lef heeft ie in ieder geval wel.

Hoiii

Avatar

Wow, dat hij dat durft!

Bruce

Avatar

Sleepkills "Een acteur bepaalt niet of er een stuntdouble of green screen wordt ingezet. Denk dat best wat acteurs bepaalde stunts maar wat graag zelf zouden willen doen."


Wie doet dat dan?
Ik kan me voorstellen dat sommige verzekeringen niet willen dat acteurs gaan lopen stunten, maar ik denk toch zeker dat de acteur een hele dikke vinger in de pap heeft als het gaat om zelf stunten of een stuntdubbel.
Greensreen of niet heeft niet altijd te maken met gevaarlijke stunts. Die worden wellicht wel vaker ingezet als iets gewoon onmogelijk is om filmen.

MIIV lijkt me een mooi vervolg van de hele reeks.

GREAT martial art fan

Avatar

Havoc "Toch mooi. Menig acteur zou daar een stuntdubbel of green screen voor gebruiken."


Ja idd, het gaat weer wat worden zo te zien aan deze foto's.

Sleepkills

Avatar

Havoc "Toch mooi. Menig acteur zou daar een stuntdubbel of green screen voor gebruiken."

Een acteur bepaalt niet of er een stuntdouble of green screen wordt ingezet. Denk dat best wat acteurs bepaalde stunts maar wat graag zelf zouden willen doen.

Ereptile

Avatar

Noem me gestoord maar dat zou ik ook wel willen :D !

Rubbert

Avatar

Ah ik heb weer zin in een nieuwe M:I. Ben benieuwd hoe Brad Bird het doet. Dubai is echt een perfecte lokatie voor een film als deze.

SJRSVLDT

Avatar

B@chelor "Hij heeft ook aparte handschoenen aan....hmmmm.

wel cool dat ie zelf doet en geen stuntlul."


Idd! voor de rest vind ik het maar een rare snuiter, maar dit doet ie toch maar wel ff! Hopen dat M:I:IV hetzelfde niveau kan halen als M:I:III, want dat was toch echt een mooie 'afsluiter' van de trilogie.

B@chelor

Avatar

Wel cool dat ie zelf doet en geen stuntlul.

BatMotor

Avatar

Loopt ie nou over die ramen?,haha dat zou tof zijn.

Havoc

Avatar

Toch mooi. Menig acteur zou daar een stuntdubbel of green screen voor gebruiken.

NieuwsFilm