Video

Eerste twee Harry Potter 7.1 clips

Het aftellen mag beginnen: nog zo'n 12 dagen..!

door Bram de Groot op 05.11.2010 om 09:41 in Video
Nog zo'n 12 dagen en dan gaat de één na laatste Harry Potter film in première. Veel valt er ondertussen niet meer te vertellen over Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 van regisseur David Yates, dus kijk hieronder maar naar de eerste twee clips die door Warner Bros. zijn vrijgegeven. Er gaan er vast nog wel een paar volgen.


Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 gaat in Nederland op 17 november 2010 in première. Het vervolg Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II draait vanaf 14 juli 2011 in de bioscoop.

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Deweb "Dat is af te leiden uit de soundtrack en het feit dat het vrij dicht ligt bij het gekozen moment waarop de film eindigt.

Overigens zou Hedwig nog kunnen sterven in haar vlucht."


Zou allemaal kunnen maar dat valt niet echt af te leiden uit de soundtrack. Wel valt af te leiden dat in track vier het enorm bekende hedwig theme te horen is op het einde. De track word gebruikt in de tweede clip hierboven te zien.

Deweb

Avatar

Dat is af te leiden uit de soundtrack en het feit dat het vrij dicht ligt bij het gekozen moment waarop de film eindigt.

Overigens zou Hedwig nog kunnen sterven in haar vlucht.

Aston

Avatar

Hoe weet je al dat dat de voolaatste scène zal zijn?

Banned

Avatar

LuCos "Volgens mij komt dat wel goed (of niet, ligt er aan hoe je het bekijkt, want ik dacht dat ze na zijn dood het part 1 zouden eindigen."


Ja dat is ook zo, het is een van de voorlaatste scènes

LuCos

Avatar

Aston "Zolang Dobby maar sterft. Dat was pas een zielig moment."


Volgens mij komt dat wel goed (of niet, ligt er aan hoe je het bekijkt) want ik dacht dat ze na zijn dood het part 1 zouden eindigen.

Aston

Avatar

Zolang Dobby maar sterft. Dat was pas een zielig moment.

Asyrian

Avatar

Angelater "Ik ga niet kijken, ik ga niet kijken, ik ga niet kijken... [Mummeld in een hoekje verder en wacht op de release van de film]"


Same here.

en ik lees die spoiler net, want ik heb de boeken gelezen, maar ik vind het erg jammer dat ze hedwig laten leven, want het zorgt wel voor een ongemakkelijk verdrietig moment. Bij mij wel toen ik het las tenminste.

benjamin

Avatar

Banned "SPOILER : Uit soundtrack valt ook duidelijk af te leiden dat we Hedwig niet zullen zien sterven in de film en Harry hem gewoon zal laten vliegen."


Dat spaart al een zakdoekje. Clips ga ik toch overslaan, een kleine maand kan ik nog wel wachten.

SJRSVLDT

Avatar

Banned "SPOILER : Uit soundtrack valt ook duidelijk af te leiden dat we Hedwig niet zullen zien sterven in de film en Harry hem gewoon zal laten vliegen."


Er is een speciale code voor spoilers. Kijk in het menu 'Beschikbare opmaak codes' onder je tekstvlak als je een bericht schrijft ;) Want dit heeft niet heel veel nut.

Banned

Avatar

SPOILER : Uit soundtrack valt ook duidelijk af te leiden dat we Hedwig niet zullen zien sterven in de film en Harry hem gewoon zal laten vliegen.

Umbra Orphanus

Avatar

Darthmar "Eerst deel 7.1 los dan deel 7.2 los dan in een mooie box.
Daarna in een mooiere limited edition box
Hierna in een Harry Potter collection box alle films in 1 box. In diverse uitvoeringen."


En dan krijg je nog een uitvoering met allerhande extra extra's, zodat je dat als trouwe fan (die de eerste editie kocht) moet missen of dubbel zo veel geld moet betalen, omdat je dat ook wilt hebben... Pff! :X

Banned

Avatar

Http://www.youtube.com/user/leViviano#p/u/25/-KaJjM57S9w Voor wie benieuwd is naar de soundtrack voor de film van Alexandre Desplat is hier de link om de volledige score te beluisteren.

Darthmar

Avatar

maanlander "2 dvd's? ik dacht dat ze hem in 1 hoesje hadden gepropt."


Eerst deel 7.1 los dan deel 7.2 los dan in een mooie box.
Daarna in een mooiere limited edition box
Hierna in een Harry Potter collection box alle films in 1 box. In diverse uitvoeringen.

Hoiii

Avatar

Darthmar "Ik kijk wel maar ik vind het wel jammer dat het in 2 delen uitkomt waarom niet in 1 lange film. Deze film(s) zijn toch niet meer bedoeld voor kinderen.
."


haha wat heeft dat te maken met of het voor kinderen is bedoeld! XD Mja, is juist goed die 2 delen, het is het einde van Harry Potter en het verhaal is waarschijnlijk te lang om in 1 film te duwen.

maanlander

Avatar

Aston "Tja, dan had je een film van 5 uur. Had wel gekund maar ook voor de doorgewinterde kijker een lange zit. Nu kunnen ze natuurlijk ook veel meer geld verdienen. Twee films in de bioscoop, twee dvd's. Ze zouden wel gek zijn om m in 1 keer te doen. En in deze film is het ook geen optie meer om de helft maar weg te laten."


2 dvd's? ik dacht dat ze hem in 1 hoesje hadden gepropt.

Aston

Avatar

Tja, dan had je een film van 5 uur. Had wel gekund maar ook voor de doorgewinterde kijker een lange zit. Nu kunnen ze natuurlijk ook veel meer geld verdienen. Twee films in de bioscoop, twee dvd's. Ze zouden wel gek zijn om m in 1 keer te doen. En in deze film is het ook geen optie meer om de helft maar weg te laten.

Darthmar

Avatar

Aston "Omdat hij niet meer voor kinderen is bedoeld moet de film in een keer komen? Dat heeft toch niets met elkaar te maken?

Ik zie weer een hoop nieuwe karakters. Het gaat leuk worden in ieder geval."


Nou vaak zeggen ze dat films niet lang kunnen zijn omdat kinderen dat niet volhouden zo een lange zit. Zoveel nieuwe karakters krijg je niet in ieder geval 2.

Aston

Avatar

Darthmar "Ik kijk wel maar ik vind het wel jammer dat het in 2 delen uitkomt waarom niet in 1 lange film. Deze film(s) zijn toch niet meer bedoeld voor kinderen. "

Omdat hij niet meer voor kinderen is bedoeld moet de film in een keer komen? Dat heeft toch niets met elkaar te maken?

Ik zie weer een hoop nieuwe karakters. Het gaat leuk worden in ieder geval.

Banned

Avatar

Ik denk dat we nog wel wat zullen mogen verwachten na deze films...

Darthmar

Avatar

Angelater "Ik ga niet kijken, ik ga niet kijken, ik ga niet kijken... [Mummeld in een hoekje verder en wacht op de release van de film]"


Ik kijk wel maar ik vind het wel jammer dat het in 2 delen uitkomt waarom niet in 1 lange film. Deze film(s) zijn toch niet meer bedoeld voor kinderen.
Aan de ene kant is het wel leuk dat er een eind aankomt aan de andere kant is het triest dat je niks meer hebt om naar uit te kijken als het gaat om Harry Potter dan.

SJRSVLDT

Avatar

Angelater "Ik ga niet kijken, ik ga niet kijken, ik ga niet kijken... [Mummeld in een hoekje verder en wacht op de release van de film]"


Ik kon mezelf niet inhouden, maar deze clips kun je gerust kijken (mits je het boek hebt gelezen). Absoluut geen spoilers, of speciale dingen. Maarja, je moet het zelf weten natuurlijk :P

Banned

Avatar

Eindelijk heeft filmtotaal m'n comment gezien... xD Die eerste clip is waanzinnig cool xd al vind ik Ron in de tweede clip er was bij staan alsof hij de nieuwe jacob uit twilight is en tegen Bella aan het praten is... vreemd genoeg.

Angelater

Avatar

Ik ga niet kijken, ik ga niet kijken, ik ga niet kijken... [Mummeld in een hoekje verder en wacht op de release van de film]

NieuwsFilm

meest populair