Algemeen

Bruce Willis in zee met 50 Cent

Rapper Curtis Jackson in steeds meer grote films.

door Bram de Groot op 08.11.2010 om 10:27 in Algemeen
De rapper/acteur Curtis Jackson a.k.a. 50 Cent speelt volgens Variety binnenkort mogelijk naast Bruce Willis en Paul Walker in de film Set Up. De twee laatstgenoemde acteurs zijn namelijk in gesprek om een rol te spelen in de productie van Hannibal Films. Set Up is geschreven en wordt geregisseerd door debuterend regisseur Mike Gunther.

Jackson, bekend van nummers als In Da Club en Candy Shop, weet ondertussen redelijk de weg in Hollywood. Sinds zijn debuut in Get Rich or Die Tryin' (2005) was hij te zien in bijvoorbeeld Righteous Kill (2008) met de grootheden Al Pacino en Robert DeNiro. Komende periode is hij te zien naast acteurs als Alexander Skarsgård, Jason Statham en Mickey Rourke in 13 (2010) en naast Harrison Ford, Jeff Goldblum, Patrick Wilson en Diane Keaton in de komedie Morning Glory (2010). In 2011 speelt hij naast Ray Liotta in Things Fall Apart, de nieuwe film van Mario Van Peebles (New Jack City, 1991).

De film Set Up moet een een actiefilm worden over drie vrienden die verzeild raken in een diamant-overval dat er nogal hard aan toegaat. De drie vrienden moeten uiteraard bestaan uit Willis, Walker en Jackson.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

spiderm8n "is alleen jammer voor hem dat hij niet kan akteren !!!!
.... en da's dan ook weer zijn geluk ..."


Je moet toch iets als je rap carriere in het slop zit. :P

En zie hoe het Mark Wahlberg is vergaan...

benjamin

Avatar

50 Cent als acteur: het werkt gewoon nog altijd niet bij mij. Hij speelt wel met relatief grote namen, maar echt goed vind ik hem niet (btw Righteous Kill was complete bagger, dus geen goed voorbeeld). Dan liever een Will Smith of Justin Timberlake, maar wie weet kan Jackson (sorry, die bijnaam vind ik wel dwaas) later wel overtuigen.

spiderm8n

Avatar

jaime91 "Nou nee maar ik vind wel dat hij daar enorm veel respect voor verdiend.En vergeet niet 50 cent is geen acteur en daar heeft hij ook nooit voor geleerd of wat dan ook en om dan als rapper zijnde toch in films te spelen met grootheden als Robert de Niro of Al Pacino (waar hij denk ik ook veel van leert) vind ik echt heel knap van die gast. En oke zo geweldig is hij nou ook weer niet maar slecht vind ik hem allerminst en hij gaat er wel voor en neemt het acteervak heel serieus kijk maar naar zijn rol in Things Fall Apart.Kortom heel veel lof en respect voor deze man."Heeey Jaime ....

Volgens mij ben je gewoon een grote fan van hem !!!!!!
Will Smith heeft er ook niet voor geleerd ... maar die doet het toch een stuk overtuigender ... waarom ? ... omdat ie akteer talent heeft !!!


Yahoo !!! Curtis Jackson wordt de nieuwe Denzel Washington !!!

nietselam

Avatar

Iemand met zo n naam moeten ze niet aanmoedigen om films te maken, trouwens nergens voor.
Al die domme zogenaamde coole bijnamen en allemaal maar zeggen dat ze een slechte jeugd gehad hebben en uit een arme buurt kwamen blablabla.
Negeer dan ook de films waar op de hoes staan bijv. 50 cent of the rock, ga toch weg.
Al begint de rock nu eindelijk met zijn echte naam te werken.
Zo, moest dat toch even kwijt.

B@chelor

Avatar

jaime91 "..."


Oké, ik geef 'm het voordeel van de twijfel. Ik wil 'm nog eerst zien in de film waarbij hij heel veel afviel. Dat lijkt me een wat serieuzere film (Things Fall Apart).

GREAT martial art fan

Avatar

Nice zeg. Weet je als rapper is hij al lang niet meer mijn favoriet. Hij verdwijnt alsmaar meer in de 'bling bling stuff' en het is allemaal voor het geld tedoen. Bovendien zet hij zeer veel jongeren aan om drugs te gebruiken en dat is ook niet normaal e. Geen enkel liedje is tegenwoordig pure rap of hiphop meer van hem. Vroeger ging dat nog met songs zoals Many Men, Hate It Or Love It en In Da Club, maar nu is het al bullshit. Only Em keeps the real Rap alive!

Nu over de film. Paul Walker heb ik altijd graag zien spelen onlangs dat ik alleen nog maar Running Scared en The fast And The Furiuos reeks gezien heb van hem, maar hij is zeker oké. Willis is natuurlijk geniaal en hij kan Fifty misschien wel goed tot uiting kan laten komen. We zullen zien, maar ik ga deze film zeker in de gaten houden.

jaime91

Avatar

B@chelor "Omdat vijftig cent met gerenomeerde acteurs heeft samengewerkt, kan hij acteren? Een beetje vreemde conclusie. Ik ben wel blij voor hem dat hij met zoveel (wel) goede acteurs heeft samengewerkt.

En zo verdomd goed doet ie het ook weer niet; ik ben in ieder geval niet onder de indruk van meneer. (maar ieder zijn mening Smiley face)"


Nou nee maar ik vind wel dat hij daar enorm veel respect voor verdiend.En vergeet niet 50 cent is geen acteur en daar heeft hij ook nooit voor geleerd of wat dan ook en om dan als rapper zijnde toch in films te spelen met grootheden als Robert de Niro of Al Pacino (waar hij denk ik ook veel van leert) vind ik echt heel knap van die gast. En oke zo geweldig is hij nou ook weer niet maar slecht vind ik hem allerminst en hij gaat er wel voor en neemt het acteervak heel serieus kijk maar naar zijn rol in Things Fall Apart.Kortom heel veel lof en respect voor deze man.

B@chelor

Avatar

jaime91 "Nou voor een rapper die niet kan acteren volgens jou doet ie het wel verdomde goed daar. Damn de man heeft al met acteurs gewerkt waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen dus zeg nou eerlijk zo slecht zal ie het dat toch niet doen ofwel ;). Ik vind het in ieder geval een held en zowiezo iemand die heel veel over heeft voor dat vak.T+)"


Omdat vijftig cent met gerenomeerde acteurs heeft samengewerkt, kan hij acteren? Een beetje vreemde conclusie. Ik ben wel blij voor hem dat hij met zoveel (wel) goede acteurs heeft samengewerkt.

En zo verdomd goed doet ie het ook weer niet; ik ben in ieder geval niet onder de indruk van meneer. (maar ieder zijn mening Smiley face)

Steve Harwin

Avatar

Hey, je moet Bolo niet zo op zijn ziel trappen.
En voor wat betreft 50ct: als rapper vond ik hem ook al niet zo goed :E
De lobbymachine achter hem is wel volle toeren aan het draaien, merk ik.

jaime91

Avatar

spiderm8n "Schwarzenegger deed het ook verdomde goed ... pas bij zijn laatste films begon ie redelijk te akteren !!!!! (omdat ie gaandeweg aan het leren was ! ) desalniettemin was ie destijds 1 van de best betaalde akteurs !!!

wat ik dus wil zeggen :

Het feit of een akteur wel of niet kan akteren ...zegt niets over zijn succes !!!!!

... feit blijft dat zelfs Arnie vergeleken 50 cent een goede akteur is !!!"


Fijn dat we het daar dan oneens over zijn ;)

spiderm8n

Avatar

jaime91 "Nou voor een rapper die niet kan acteren volgens jou doet ie het wel verdomde goed daar. Damn de man heeft al met acteurs gewerkt waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen dus zeg nou eerlijk zo slecht zal ie het dat toch niet doen ofwel ;). Ik vind het in ieder geval een held en zowiezo iemand die heel veel over heeft voor dat vak.T+)"


Schwarzenegger deed het ook verdomde goed ... pas bij zijn laatste films begon ie redelijk te akteren !!!!! (omdat ie gaandeweg aan het leren was ! ) desalniettemin was ie destijds 1 van de best betaalde akteurs !!!

wat ik dus wil zeggen :

Het feit of een akteur wel of niet kan akteren ...zegt niets over zijn succes !!!!!

... feit blijft dat zelfs Arnie vergeleken 50 cent een goede akteur is !!!

jaime91

Avatar

spiderm8n "is alleen jammer voor hem dat hij niet kan akteren !!!!
.... en da's dan ook weer zijn geluk ..."


Nou voor een rapper die niet kan acteren volgens jou doet ie het wel verdomde goed daar. Damn de man heeft al met acteurs gewerkt waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen dus zeg nou eerlijk zo slecht zal ie het dat toch niet doen ofwel ;). Ik vind het in ieder geval een held en zowiezo iemand die heel veel over heeft voor dat vak.T+)

spiderm8n

Avatar

Is alleen jammer voor hem dat hij niet kan akteren !!!!
.... en da's dan ook weer zijn geluk ...

madice

Avatar

Ik kan me nog foto's herinneren van hoeveel die knakker afviel voor zijn rol in 'Things Fall Apart', dat was indrukwekkend. Krijgt van mij het voordeel van de twijfel!

Angelater

Avatar

2/3 van de cast mag er in ieder geval wel wezen... :}

NieuwsFilm