Bruce Willis in zee met 50 Cent

Rapper Curtis Jackson in steeds meer grote films.

De rapper/acteur Curtis Jackson a.k.a. 50 Cent speelt volgens Variety binnenkort mogelijk naast Bruce Willis en Paul Walker in de film Set Up. De twee laatstgenoemde acteurs zijn namelijk in gesprek om een rol te spelen in de productie van Hannibal Films. Set Up is geschreven en wordt geregisseerd door debuterend regisseur Mike Gunther.

Jackson, bekend van nummers als In Da Club en Candy Shop, weet ondertussen redelijk de weg in Hollywood. Sinds zijn debuut in Get Rich or Die Tryin' (2005) was hij te zien in bijvoorbeeld Righteous Kill (2008) met de grootheden Al Pacino en Robert DeNiro. Komende periode is hij te zien naast acteurs als Alexander Skarsgård, Jason Statham en Mickey Rourke in 13 (2010) en naast Harrison Ford, Jeff Goldblum, Patrick Wilson en Diane Keaton in de komedie Morning Glory (2010). In 2011 speelt hij naast Ray Liotta in Things Fall Apart, de nieuwe film van Mario Van Peebles (New Jack City, 1991).

De film Set Up moet een een actiefilm worden over drie vrienden die verzeild raken in een diamant-overval dat er nogal hard aan toegaat. De drie vrienden moeten uiteraard bestaan uit Willis, Walker en Jackson.



NieuwsFilm

meest populair