Video

Twee nieuwe clips uit The Deathly Hallows: Part 1

Nog een weekje wachten en dan is het eind in zicht...

door Bram de Groot op 10.11.2010 om 09:42 in Video
Het is vandaag 10 november en dus nog maar één weekje slapen voordat de HP fans naar de één na laatste Harry Potter kunnen. Tot die tijd: clips! Nadat we onlangs al twee korte fragmenten voorbij zagen komen, zie je hieronder weer twee nieuwe clips uit Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 van regisseur David Yates. Met dank aan Empire.

Als derde video zie je ook nog een korte docu over de soundtrack.Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 gaat in Nederland op 17 november 2010 in première. Het vervolg Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II draait vanaf 14 juli 2011 in de bioscoop.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Masterbrain "is de eerste of de tweede deel nou in 3D of allebei"


Enkel het tweede deel is waarschijnlijk in 3D. Normaal zou deel 1 ook in 3D verschijnen maar het zou teveel tijd in beslag nemen om de film in 3D om te zetten en men wilde uiteraard en gelukkig de release datum niet in gevaar brengen. Vandaar gelukkig deel 1 niet in 3D en het tweede deel spijtig genoeg wel in 3D

Masterbrain

Avatar

Is de eerste of de tweede deel nou in 3D of allebei

Banned

Avatar

LuCos "Ben ik deels met je eens. Maar ik zeg ook niet dat deel 5 en 6 slecht waren. Ze konden alleen veel beter.Qua regie vind ik Yates echt een goede keuze, en vooral het camerawerk van film 6 was om te smullen! Maar het was, voor mij althans, niet echt geen verfilming van de boeken te noemen. Ze bleven nauwelijks echt trouw aan het boek. (Nogmaals, qua regie vind ik David Yates echt een goeie!) In deel 5 en 6 werden gewoon onnodig veel dingen eruit gehaald.
Film 5 en 6 vond ik alleen op sommige momenten echt tenenkrommend. (Ik kan ze per film opnoemen, maar dat doe ik als er iemand om vraag) Maar daar valt nog mee te leven.
Stiekem ben en blijf ik een voorstander van de sfeer die Alfonso Cauron had neer gezet. In deel 5 vond ik bijvoorbeeld de dementors totaal niet angstaanwekkend, terwijl als ik nu film 3 terug kijk vind ik de demenors daar veel enger in beeld gebracht. (Daarbij vond ik het muziek in film 3 vele maler sterker,sfeervoller dan alle andere potter-films)"


Deel 3 vind ik ook fantastisch hoor maar die possesion scène in het ministery in deel 5 vind ik heeel mooi. De muziek van John Williams vind ik mooi maar ik luister liever naar eens naar iets anders en ik was immens verrast van Nicholas Hooper die een mooie underscore schreef voor zowel Deel 5 en 6 de muziek valt niet op en daarom minder geliefd denkt ik. Deel 5 is m'n favoriet en ja inderdaad deel 6 is wel een film die het minst aan z'n boek is trouw gebleven. Ik vond het ook jammer dat we niet meer Voldemort in z'n jeugd te zien kregen het smaakte naar meer. Ik zelf heb de boeken niet gelezen en ik denk dat we gewoon de films los van de boeken moeten zien.

setheelen

Avatar

Ik zie de film vrijdagavond al in Antwerpen - de enige avant-première in heel België :E with lots of security :P

LuCos

Avatar

Banned "Deel 5 en 6 waren wel qua fimmisch vlak en regie de beste... je mag zeggen wat je wil. Deel 4 vind ik verschrikkelijk slecht!"


Ben ik deels met je eens. Maar ik zeg ook niet dat deel 5 en 6 slecht waren. Ze konden alleen veel beter.Qua regie vind ik Yates echt een goede keuze, en vooral het camerawerk van film 6 was om te smullen! Maar het was, voor mij althans, niet echt geen verfilming van de boeken te noemen. Ze bleven nauwelijks echt trouw aan het boek. (Nogmaals, qua regie vind ik David Yates echt een goeie!) In deel 5 en 6 werden gewoon onnodig veel dingen eruit gehaald.
Film 5 en 6 vond ik alleen op sommige momenten echt tenenkrommend. (Ik kan ze per film opnoemen, maar dat doe ik als er iemand om vraag) Maar daar valt nog mee te leven.
Stiekem ben en blijf ik een voorstander van de sfeer die Alfonso Cauron had neer gezet. In deel 5 vond ik bijvoorbeeld de dementors totaal niet angstaanwekkend, terwijl als ik nu film 3 terug kijk vind ik de demenors daar veel enger in beeld gebracht. (Daarbij vond ik het muziek in film 3 vele maler sterker,sfeervoller dan alle andere potter-films)

Banned

Avatar

LuCos "Tja liever dat, dan een totaal happy ending van alle personages he

Maar goed. Ik sla deze clips ook over. Heb er al te veel gezien. Maar ook ik ben echt poeperdje benieuwd naar deze film!! Aan de trailers te zien lijken ze me in ieder geval beter dan 5 en 6!"
Deel 5 en 6 waren wel qua fimmisch vlak en regie de beste... je mag zeggen wat je wil. Deel 4 vind ik verschrikkelijk slecht!

Banned

Avatar

Ik heb m'n tickets is ga er volgende week woensdag heen. BTW filmtotaal... ik heb deze clips al een week eerder gepost... Die tweede clip is zalig! Die eerste vind ik vreemd gemonteerd tijdens het gesprek.

LuCos

Avatar

Lord Voldemort "DOBBY RETURNS!
Jammer dat hij dood gaat. Boehoeee!"


Tja liever dat, dan een totaal happy ending van alle personages he

Maar goed. Ik sla deze clips ook over. Heb er al te veel gezien. Maar ook ik ben echt poeperdje benieuwd naar deze film!! Aan de trailers te zien lijken ze me in ieder geval beter dan 5 en 6!

Lord Voldemort

Avatar

DOBBY RETURNS!
Jammer dat hij dood gaat. Boehoeee!

Hoiii

Avatar

Ik ga zeker naar de laaste 2 films!

Empolino

Avatar

SJRSVLDT "WAUWW!! dit ziet er fantastisch uit (eigenlijk nu al beter dan alle voorgaande films, ik heb gewoon heel erg veel zin om te kijken;)), maar ik raad niemand aan om te gaan kijken, zelfs als je het boek al gelezen hebt. Damn!! ben ik de enige die echt niet meer kan wachten:?"

Nee hoor, ook hier een fanatiekeling! :D

timdekw

Avatar

Ik sla deze wel even over. Ik heb het boek gelezen dus ik weet wat ik kan verwachten, maar toch zie ik liever niet teveel van de film. Wat ben ik benieuwd naar deze film zeg, ongelofelijk!!! Helaas (niet echt Smiley face) zit ik volgende week in Dublin dus ik moet een weekje langer wachten tot ik de film kan zien. Geen probleem, want ik denk dat de film het wachten wel waard is!!!

SJRSVLDT

Avatar

WAUWW!! dit ziet er fantastisch uit (eigenlijk nu al beter dan alle voorgaande films, ik heb gewoon heel erg veel zin om te kijken;)), maar ik raad niemand aan om te gaan kijken, zelfs als je het boek al gelezen hebt. Damn!! ben ik de enige die echt niet meer kan wachten:?

NieuwsFilm

meest populair