Eerste beelden uit Green Lantern!

De trailer van de nieuwe DC Comics superheldenfilm is in aantocht.

Hieronder zie je de eerste beelden van de film Green Lantern van regisseur Martin Campbell (Casino Royale, 2006). Het superheldenspektakel uit de stal van Warner Bros. en DC Comics is de eerste volgende comic-adaptatie na de goed ontvangen films The Dark Knight (2008) en Watchmen (2009) en het matige Jonah Hex eerder dit jaar.

Met hoofdrollen voor Ryan Reynolds, Blake Lively, Mark Strong en Peter Sarsgaard gaat The Green Lantern over het universum waarin een kleine maar krachtige strijdmacht de beschermers van vrede en recht zijn. Ze dragen de naam Green Lanterns, een broederschap die gezworen heeft de intergalactische orde te bewaren. Iedere Lantern heeft een ring die hem superkrachten geeft, maar wanneer de nieuwe vijand Parallax dreigt de balans in het universum te verstoren, ligt het lot van de aarde in handen van hun nieuwste recruit: Hal Jordan, de eerste menselijke Lantern.

Hieronder een korte promo van Entertainment Tonight die aankomende dinsdag een "first look" / trailer gaat uitzenden van de film. Daaronder zie je een aantal screencaps.




















NieuwsFilm

meest populair