Video

Eerste trailer van Red Riding Hood!

Amanda Seyfried in horrorversie van Roodkapje sprookje.

door Bram de Groot op 17.11.2010 om 00:01 in Video
Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van de film Red Riding Hood van regisseur Catherine Hardwicke (Twilight, 2008) en met Amanda Seyfried, Gary Oldman, Billy Burke, Shiloh Fernandez, Max Irons, Virginia Madsen en Julie Christie.

In deze thriller/horror wordt tijdens de middeleeuwen een klein dorpje geterroriseerd door een weerwolf. Omdat niemand moedig genoeg is om er wat aan te doen besluit het jonge meisje Valerie (Seyfried) erop uit te gaan in het donkere bos om hulp te vinden van iemand die ervaring heeft met het bestrijden van dit angstaanjagende wezen.

De film Red Riding Hood, gebaseerd op het sprookje Roodkapje[/i], moet in Nederland op 28 april 2011 in de bioscoop draaien.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MikeyMo

Avatar

Oldman is de wolf...

Banned

Avatar

Ik vind het er goed uitzien, een film met een beetje stijl. Kan goed worden. Maar inderdaad wat twilight achtig, misschien wat te braaf. Het camerawerk staat me zeker aan;

jaime91

Avatar

Toen ik het voor het eerst hoorde dat er een Roodkapje horror film kwam wist ik niet goed wat ik ervan moest gaan verwachten en vond het eigenlijk maar een raar en apart idee maar na de trailer gezien te hebben valt het mij eigenlijk allemaal wel mee. Ja oke ik zie hier ook enigsins wat twilight trekjes maar das ook heel logisch het is immers door dezelfde regiseur gemaakt. Hoe dan ook ik denk dat ik deze film wel eens ga bekijken om dan een echt oordeel te kunnen vellen.

B@chelor

Avatar

Meh.

De trailer begint met: "Breathtaking". Nou nee....niet veel soeps.

Alleen Gary Oldman en Amanda zijn wel een pluspunt waard.

Hoiii

Avatar

Twilight verpest ook ALLES!!!, eerst de vampier legende/regels wat te liggen ver****ken en nu ook roodkapje lol.

SJRSVLDT

Avatar

Dutchpeer "Als een remake maken van een sprookje dwalen ze veelste veel af van het orginele verhaal het zelfde was by Alice In WL (Burton).
En zoiezo waarom een roodkapje Horror een beetje O+

Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat de twillight niet zo slecht is"


ff offtopic dan: Alice in Wonderland was meer gebaseerd op 'Through the Looking Glass' en niet zozeer op 'Alice's Adventures in Wonderland' en wat dat betreft hebben ze nog best het verhaal gevolgd daar, alleen op een andere manier :P

En over dit project heb je wel gelijk.. verhaal is nergens meer terug te vinden, maar misschien maakt dat het juist wel interessant ;)

Dutchpeer

Avatar

Als een remake maken van een sprookje dwalen ze veelste veel af van het orginele verhaal het zelfde was by Alice In WL (Burton).
En zoiezo waarom een roodkapje Horror een beetje O+

Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat de twillight niet zo slecht is

SJRSVLDT

Avatar

Ik vind het beeld van haar in het rood door de sneeuw wel mooi gedaan. Zitten ook sommige mooie beelden bij (helaas ook wat mindere..) Misschien kijk ik 'm een keertje als ie langskomt op de film1 ofzo ;)

aspers

Avatar

Yep, hoog twilight gehalte :r

Maar.... een film met Amanda Seyfried, wil ik dan toch wel weer zien! :E

meanrat

Avatar

Sinds ik Twilight gezien heb geloof ik ook niet meer zo in Hardwicke. De film was niet alleen saai, het was ook gewoon kwalitatief slecht geregisseerd. En aangezien de vrouw al in tijden geen echt goede film heeft gemaakt denk ik eigenlijk dat zij niet zo geschikt is om van deze grootse films te maken. Thirteen schijnt wel goed te zijn van haar...beste voor haar om weer terug te keren naar dat soort kleinere projecten, want dit...en vooral horror...dat ligt haar totaal niet.

Billyboy

Avatar

Ik sluit me aan bij de mening dat het idd enorm op twilight lijkt.
Beetje jammer, de film was beter geweest in de handen van Burton.

faxanadu1988

Avatar

Loconut "Het stinkt naar Twilight...shame."


Mee eens ... maar dit lijkt me wel wat beter.

Loconut

Avatar

Het stinkt naar Twilight...shame.

nieuwslaatste nieuws

meest populair