Algemeen

Alternatieve Inception poster

De filmposter die we niet mochten zien.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 26.11.2010 om 11:26 in Algemeen
De filmposters die we bijvoorbeeld in de bioscoop zien hangen, worden vaak gekozen uit een reeks concept-posters, waarvan we er uiteindelijk een aantal dus niet zien. Zo zagen enige tijd terug nog een reeks niet gebruikte posters van de film Moon (2009). Hieronder zie je een ongebruikte poster van Christopher Nolans Inception.
De thriller, die binnenkort op Dvd en Blu-Ray verschijnt, deed het afgelopen zomer uitstekend aan de internationale box office. Het opende in de States met zo'n $62 miljoen in het eerste weekend en eindigde op $292 miljoen. Wereldwijd kwam daar nog eens $531 miljoen bij.

Lees hier overigens een artikel waarin regisseur Nolan een uitleg geeft over zijn succesvolle een hooggewaardeerde film.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ghossler

Avatar

Off topic: dicaprio moet weer samenwerken met nolan.. te meesterlijk die 2 samen

ontopic: erg leuke posteR!

Steve-O

Avatar

FT is een béétje laat hier en daar maar dat vergeef ik jullie wel;)

@Asperientje: het is dan ook nog geen afgemaakte poster. Als 't uitkwam zou 'ie nog wat opgepoetst worden;)
Ik vind het een gave poster, beetje saaie kleur. Misschien dat de titel toch weer rode letters moest hebben, dan springt dat er echt uit. Maar nu zie je de gebouwen er echt in, dat is ook leuk.

Angelater

Avatar

Wordt er een beetje misselijk van eigenlijk. Zal wel door die ombuiging komen.

Asperientje

Avatar

Er gaan trouwens ook geruchten rond dat the dark knight rises gebaseerd zou kunnen zijn op de graphic novel Prey. Voor de mensen die het mss willen weten;)

Asperientje

Avatar

Op zich wel leuke poster met het zwart-wit contrast. Alleen waar ik me wel aan stoor zijn de schaduwen van het gebouw waar de mannen op staan. de schaduwen zijn niet gelijk als de 'pilaren' die er op het dak staan. en natuurlijk is het de droomwereld, maar dan nog. Dat vind ik erg jammer.

nieuwslaatste nieuws

meest populair