Video

I Am Number Four trailer

De superkrachten vliegen er vanaf.

door Bram de Groot op 08.12.2010 om 08:00 in Video
Na de eerdere teaser trailer zie je hieronder de eerste volledige trailer van de film I Am Number Four van regisseur D.J. Caruso (Disturbia, 2007) en Eagle Eye, 2008).

In de sci-fi actiefilm is het personage John Smith, een jongen met buitengewone krachten, op de vlucht voor zijn nietsontziende en meedogenloze vijanden. Omdat hij geregeld zijn identiteit wijzigt en veelvuldig verhuist, is hij altijd een onbekend persoon zonder historie. Als hij gesetteld lijkt te geraken in een kleine dorpje verandert zijn bizarre leven voor goed. Hij wordt verliefd, krijgt plots nieuwe superpowers en komt opeens ook andere mensen tegen met een dezelfde levensdoel.

I Am Number Four heeft een Nederlandse releasedatum van 31 maart 2011 en is geproduceerd door Michael Bay. De hoofdrollen zijn o.a. voor Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron en Kevin Durand.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

abba82

Avatar

Pete_027 "O+"


HATERRRRRRR 8-)

Dutchpeer

Avatar

Oke in deze 2.25 minuten heb ik zo juist de film gezien.
O+

benjamin

Avatar

abba82 "Michael Bay rules big time :W.

Hij maakt teminste nog films die ook geschikt zijn voor de bioscoop. Mooie surround en het beeld is altijd super."


Het verhaal, de personages, de special effects,.. daarentegen

Pete_027

Avatar

abba82 "Michael Bay rules big time :W.

"


O+

abba82

Avatar

Michael Bay rules big time :W.

Hij maakt teminste nog films die ook geschikt zijn voor de bioscoop. Mooie surround en het beeld is altijd super.

Pete_027

Avatar

Kurtje79 "Volgens mij zijn die mannetjes in het zwart ontsnapt uit de film Knowing (Nicolas Cage). Mwa, het ziet er overigens erg cheesy uit! Wanneer stoppen ze nou met die love/actie en het ik geef alles voor je op puberliefde?"


totdat het geen geld meer opbrengt of als alle tieners in de hele wereld eens een keer een goede smaak voor films krijgenSmiley face
dan kan een Michael Bay ook meteen een andere baan zoeken:D

Kurtje79

Avatar

Volgens mij zijn die mannetjes in het zwart ontsnapt uit de film Knowing (Nicolas Cage). Mwa, het ziet er overigens erg cheesy uit! Wanneer stoppen ze nou met die love/actie en het ik geef alles voor je op puberliefde?

Pete_027

Avatar

SJRSVLDT "Gelukkig wel!Smiley face

Na de toch wat teleurstellende teaser & poster, vind ik deze trailer dan wel weer overtuigend. Het ziet er eigenlijk best vet uit. Ondanks dat de trailer (as always..) een hoop spoilers bevat heeft het me wel nieuwsgierig gemaakt."


Michael Bay:r

SJRSVLDT

Avatar

Pete_027 "Je kunt aan de trailer al zien dat de film is besmet door Michael Bay."

Gelukkig wel!Smiley face

Na de toch wat teleurstellende teaser & poster, vind ik deze trailer dan wel weer overtuigend. Het ziet er eigenlijk best vet uit. Ondanks dat de trailer (as always..) een hoop spoilers bevat heeft het me wel nieuwsgierig gemaakt.

Pete_027

Avatar

Je kunt aan de trailer al zien dat de film is besmet door Michael Bay.

Angelater

Avatar

Oeh, ik zag een oude bekende shot. Namelijk de "Auto komt op hoofdpersonages af maar wordt gek genoeg toch nog op tijd gestopt."
Altijd leuk dat :E

NieuwsFilm

meest populair