Universal heeft Sneeuwwitje bijna gevonden

Talloze nieuwe namen voor zowel 'Snow White and the Huntsman' als 'The Brothers Grimm: Snow White'.

Relativity Media en Universal Pictures zijn beiden druk in de weer met een live-action Sneeuwwitje film. Universal werkt aan Snow White and the Huntsman (regie: Rupert Sanders), terwijl Relativity druk is met The Brothers Grimm: Snow White (regie: Tarsem).

Deadline bericht dat Relativity Julia Roberts wil voor de rol van de kwaadaardige koningin in The Brothers Grimm: Snow White. De studio wilde tot nu toe niet ingaan op het gerucht. Universal, daarentegen, lijkt al wat verder op weg te zijn. Er wordt namelijk druk onderhandeld met Charlize Theron om de Evil Queen te gaan spelen in Snow White and the Huntsman.

Universal is ook al druk bezig met Michael Fassbender voor de rol van de jager. Het lijkt erop dat Tom Hardy en Johnny Depp, die eerder ook al genoemd werden voor de rol, niet meer in aanmerking komen of het simpelweg te druk hebben.

Tot slot is Universal ook druk bezig met het zoeken naar een Sneeuwwitje. THR bericht dat de volgende vier (vrij onbekende) actrices de komende dagen worden getest voor de titelrol: Riley Keough, Felicity Jones, Bella Heathcoat en Alicia Vikander. Eerder werden ook al de namen van Kristen Stewart, Dakota Fanning en Saoirse Ronan genoemd, maar dit is alweer een behoorlijke tijd terug.

Het ziet er nu dus als volgt uit:

The Brothers Grimm: Snow White
Relativity Media
Regie: Tarsem
Castinggeruchten: Julia Roberts (Evil Queen)

Snow White and the Huntsman
Universal Pictures
Regie: Rupert Sanders
Castinggeruchten: Charlize Theron (Evil Queen); Michael Fassbender (Huntsman); Riley Keough, Felicity Jones, Bella Heathcoat en Alicia Vikander (Snow White)

Snow White and the Huntsman en The Brothers Grimm: Snow White staan beiden gepland voor 2012.



NieuwsFilm

meest populair