Inhoud X-Men: First Class trailer bekend?

De trailer zou pas over een paar weken uitkomen, maar schijnbaar is de inhoud al bekend.

X-Men: First Class moet vanaf 2 juni 2011 uitkomen, maar er zijn de afgelopen maanden nog altijd geen officiële beelden uitgegeven van de film. Het is zelfs nog wachten op een trailer, iets waarvan je zou verwachten dat die de komende weken uit zal komen. Dat is mogelijk ook waar, gezien het feit dat een paar dagen geleden de inhoud van de trailer uitlekte. Of het de daadwerkelijke inhoud van de trailer is, is maar even afwachten. Het gerucht was eerst dat de trailer tijdens de première van The Green Hornet te zien zou zijn. Dit bleek natuurlijk niet het geval: de film kwam twee dagen geleden uit in Amerika, en we hebben niets gehoord of gezien van een X-Men trailer. In plaats daarvan wordt nu gesproken over een release tijdens de Super Bowl van 2011. Dit is een van de meest bekeken shows op televisie, die ook nog eens wereldwijd uitgezonden wordt. Het perfecte moment dus voor de trailer van een blockbuster als deze.

Maar goed, wat zou de inhoud van de trailer worden?
- De opening zou het 20th Century Fox logo zijn, maar in plaats van dat de spots het logo verlichten, vormen ze nu aan de linkerkant van het scherm een grote X, met daaromheen een cirkel (het logo van de X-Men dus). Aan de rechterkant van het scherm zou Magneto’s helm te zien zijn.
- Het eerste stuk bevat een voice-over van Patrick Stewart en Ian McKellen, die vertellen over het lot en aan welke kant je zou moeten staan. Daarnaast zijn er enkele scènes uit voorgaande X-Men films te zien.
- Vervolgens is er de ontmoetingsscène van Xavier en Erik, gevolg door de scène die aan het begin van de eerste film te zien was: Erik in het concentratiekamp.
- De camera toont een oud kasteelachtig gebouw, dat lijkt op Xavier’s school. James McAvoy en Michael Fassbender lopen door de gangen van het gebouw. De woorden “One wanted peace” zijn naast Xavier te zien.
- Dan is er een stuk waarin Erik kwaad lijkt te zijn: metalen tafels in de kamer beginnen te zweven. Een nieuw shot toont hoe Xavier en Erik handen schudden met een man die zichzelf voorstelt als Dr. McCoy.
- De woorden “The other was too far gone” zijn naast Erik te zien, die in dat shot enkele wachters vermoordt.
- Een volgende shot toont Azazel, die in een ruimte vol mensen zwaarden trekt.
- De Hellfire Club staat naast Xavier, die op bed ligt. De huid van Emma Frost verandert op dat moment in diamant. Oliver Platt en Kevin Bacon staan in een volgend shot naast Emma, met zwarte aristocratische kledij. Emma draagt dezelfde outfit als in de X-Men cartoon.
- Een nieuw shot laat zien hoe Mystique op bed ligt, en haar huid zwart wordt. Vervolgens zien we de transformatie van Beast: McCoy ligt op een bed en zijn voeten groeien, en hij krijgt een vacht.
- Een rode energiestraal komt uit Havok’s borst. Het shot zou lijken op een van de shots waarin Cyclops uit zijn ogen schiet, met als enige verschil dus dat de energiestraal uit zijn borst komt.
- Een volgende shot is van Beast (met blauwe vacht) die op de pilotenstoel van een crashend vliegtuig zit, gevolgd door een aantal raketten die op een eiland afvliegen.
- Een shot waarin Xavier met behulp van zijn mentale krachten een zinkend schip uit het water haalt, tegelijkertijd met wat kleinere schepen die om het grote schip lagen. Tijdens het shot wordt hij kaal.
- Het shot erna laat Xavier met haar zien, die aan Erik vertelt dat hij enkel vrede wilde, maar dat er nooit een kans op was.
- Het laatste shot laat zien hoe Erik een zwarte helm oppakt, en een zwart pak draagt. Vervolgens zien we het X-Men: First Class logo, en de releasedatum van de film.

Als de geruchten kloppen, komt de trailer begin februari uit. De Super Bowl begint namelijk op 6 februari. Tegen die tijd merken we dus ook of het gerucht klopt, en dit daadwerkelijk de inhoud van de eerste trailer van de film zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair