Algemeen

New Kids succesvol in Vlaanderen

Ook onze Zuiderburen zijn geïnteresseerd in de avonturen van de aso's uit Maaskantje.

door Arman Avsaroglu op 25.01.2011 om 11:28 in Algemeen
Na het grote succes in Nederland, waar de film al meer dan 1 miljoen toeschouwers in de bioscoop mocht verwelkomen, is New Kids Turbo ook in Vlaanderen een groot succes. De film heeft al meer dan 100.000 bezoekers getrokken bij onze Zuiderburen en dat is lang geleden voor een Nederlandse film.

Het gebeurt namelijk niet vaak dat Nederlandse films een succes zijn in België of omgekeerd. Om ervoor te zorgen dat dergelijke films toch worden gezien in onze buurlanden, wordt er vaak voor gekozen een remake te maken, zoals gebeurde bij Alles is Liefde (Zot van A) en In Oranje (Buitenspel). Maar ook succesvolle Vlaamse films krijgen een Nederlandse remake, zoals onlangs gebeurde bij de film Loft.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Daalt straks het niveau van de Belgen nog meer:E

skullsplitter

Avatar

Wel terecht. Je kunt ervan vinden wat je wil, maar heel die film zit vol hommages en knipogen naar andere films, in het decor van een paar aso's uit een of ander kutdorp.

Ik heb me er iig twee keer kostelijk mee vermaakt.

Pete_027

Avatar

skullsplitter "Wel terecht. Je kunt ervan vinden wat je wil, m."


Ieder zijn smaak maar ik hoef het niet te zien. Ik vond de serie al erg slecht:r

dawgrule

Avatar

Pete_027 "Ieder zijn smaak maar ik hoef het niet te zien. Ik vond de serie al erg slecht:r"


Kom op zo slecht waren ze niet.

Planethugo

Avatar

Hier in zuid limburg gaat iedereen liever naar maasmechelen of lanaken waar de betere bioscopen liggen ipv die oude muffe dingen in maastricht en heerlen. Dus denk dat er van die 100.000 er 80.000 nederlands zijn ;)

patrick_h

Avatar

Planethugo "hier in zuid limburg gaat iedereen liever naar maasmechelen of lanaken waar de betere bioscopen liggen ipv die oude muffe dingen in maastricht en heerlen. Dus denk dat er van die 100.000 er 80.000 nederlands zijn ;)"

Mwoh, gewoonlijk draait zo'n Nederlandse film dan alleen maar in de bioscopen waar veel Nederlanders naar toe gaan (Euroscoop Lanaken en Maasmechelen, Metropolis Antwerpen), maar Turbo draait in alle provincies van Vlaanderen, zelfs die die niet aan Nederland grenzen.

Overigens vind ik de Euroscoop Lanaken pas een muffe bioscoop.

Steve Harwin

Avatar

Pete_027 "Daalt straks het niveau van de Belgen nog meer:E"

Nee hoor, die krijgen alleen een bevestiging van hun beeld van d'n 'Ollanders, zunne :D

Darkman16

Avatar

Deze was inderdaad toch wel topniveau film vond ik toch, ik was de dag ervoor Frits en Freddy gaan zien en ik vond deze toch vele grappiger. En wat wordt er hier weer marginaal met de belgen gelachen, geen nood, de Belgen doen hetzelfde over de Nederlanders ;)

Pete_027

Avatar

Steve Harwin "Nee hoor, die krijgen alleen een bevestiging van hun beeld van d'n 'Ollanders, zunne :D"


Ja dat zeg je goed. Hollanders. Gelukkig zijn er maar 2 provincies met hollanders. Wel jammer dat het meerendeel van de wereld Nederland ziet als Holland:(

Banned

Avatar

Ach New Kids is gewoon ook hier populair. Vandaar dat succes!

Feya13

Avatar

Dus de Belgen hebben ook al geen smaak:N:| ;)

NieuwsFilm

meest populair