Algemeen

New Kids Turbo: Niemand Fickt mit Maaskantje

Nu ook een in het Duits nagesynchroniseerde versie voor de Brabantse jeugdidolen.

door Bram de Groot op 02.02.2011 om 12:04 in AlgemeenProducent Eyeworks heeft bekend gemaakt dat vanaf donderdag een Duitstalige versie van New Kids Turbo gaat draaien in een aantal Nederlandse bioscopen. Dit aangezien New Kids ook in Duitsland populair is. De enorme hit krijgt de titel Niemand Fickt mit Maaskantje. De acteurs in de film hebben de teksten zelf ingesproken. Volgens de regisseurs Steffen Haars en Flip Van der Kuil is de Duitse filmversie nog grappiger dan de Nederlandse.

De nagesynchroniseerde film is te zien in Den Bosch, Nijmegen, Heerenveen, Panningen, Venray, Winterswijk en Hengelo. De film over een groep hangjongeren uit het Brabantse dorp Maaskantje trok al meer dan één miljoen Nederlandse bioscoopbezoekers.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HaroldKumar

Avatar

Tsja ik begrijp het succes van deze film niet. De scetches van 2 minuten op internet en tv waren uitermate grappig en heb ik vanaf het begin, jaren geleden, gevolgd met grote interesse, maar deze film vond ik volledig zaad. Je ziet ook aan de koppen van die gasten zelf dat ze zichzelf nu na al dit succes te grappig vinden. Jammerrrrrr.

B@chelor

Avatar

HaroldKumar "Tsja ik begrijp het succes van deze film niet. De scetches van 2 minuten op internet en tv waren uitermate grappig en heb ik vanaf het begin, jaren geleden, gevolgd met grote interesse, maar deze film vond ik volledig zaad. Je ziet ook aan de koppen van die gasten zelf dat ze zichzelf nu na al dit succes te grappig vinden. Jammerrrrrr."


Dat had ik ook. De korte sketches zijn leuk, maar een film van 90min. Net als Mr. Bean. Leuk voor sketches van 5 min, maar niet een volledige film.

Spawn999

Avatar

Ach ja...

afbeelding

En ik vind het een leuke film. Die Duitse versie zou ik nog een keer willen zien, zal wel op de BD verschijnen.

asseldm

Avatar

Ga toch weg man, die film was echt lachen! Verstand op nul en gaan!

NieuwsFilm

meest populair