Joseph Gordon-Levitt dichtbij een rol in The Dark Knight Rises

Wordt dit de derde villain in Christopher Nolans laatste Batman film?

Deadline komt met het nieuws dat Joseph Gordon-Levitt (Inception) in gesprek is voor een rol in Christopher Nolans The Dark Knight Rises. Het is op dit moment nog niet bekend over welke rol het gaat, maar het gerucht is een tijdje gegaan dat het personage Hugo Strange deel uit zal gaan maken van de trilogie. Voordat er überhaupt een script was werd Levitt verbonden aan de rol van The Riddler. Sommigen zeiden zelfs dat de acteur de overleden Heath Ledger zou gaan vervangen als The Joker, maar Nolan heeft inmiddels al duidelijk gemaakt dat deze villain niet terug zal keren in het derde deel.

We weten al zeker dat Bane and Selina Kyle (Catwoman) hun opwachting zullen gaan maken, respectievelijk gespeeld door Tom Hardy en Anne Hathaway. Mocht Levitt ook een vijandelijke rol aangeboden krijgen, dan zijn er dus al drie slechterikken. Het zou dus ook zomaar eens kunnen dat Levitt zich aansluit bij het team van Bruce Wayne (Christian Bale).

Verder keren Michael Caine en Gary Oldman beiden terug voor Nolans laatste deel uit de reeks. The Dark Knight Rises moet vanaf 19 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair