Drie actrices vechten om hoofdrol Superman

Opmerkelijk is dat het hierbij niet gaat om Lois Lane, die we waarschijnlijk niet in de film terug gaan zien.

Nadat bekend werd dat er in de nieuwe Spider-Man reboot geen plaats is voor Mary Jane Watson, begint het er nu ook op te lijken dat er in de nieuwe Superman film geen plek is voor de eeuwige love interest van de held, Lois Lane. Hoewel we gisteren nog meldden dat Olivia Wilde wellicht de rol van de pittige journaliste op zich zou nemen, meldt het doorgaans zeer betrouwbare Variety iets heel anders. Variety heeft aangegeven dat er nog drie actrices concurreren over de vrouwelijke hoofdrol in de film, maar dat het daarbij niet gaat om Lois Lane.

De drie actrices in kwestie zijn Alice Eve, Diane Kruger en Rosamund Pike. Kruger kennen we van films als Inglourious Basterds en National Treasure, Alice Eve van She's Out of Your Leauge en Rosamund Pike van Die Another Day.

Onduidelijk is om welke rol het hier dan precies gaat, maar daar zal in de komende weken ongetwijfeld meer duidelijk over worden. Variety meldt ook dat regisseur Zack Snyder is met een zoektocht naar de villain voor de nieuwe Superman film, die in de zomer van 2012 in de bioscopen moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair