Humor

The Dark Knight Rises "posters"

Noeste huisvlijt van de mensen die niet kunnen wachten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 07.02.2011 om 08:38 in Humor
Christopher Nolan kan eigenlijk maar weinig doen zonder dat dit breed wordt uitgemeten op het net. Zijn films worden op de voet gevolgd en er zijn ook vele fans die niet kunnen wachten op een eerste glimp van zijn eerstvolgende project. Nolans volgende project - euuh ja, The Dark Knight Rises - is sinds de release van voorganger The Dark Knight (2008) bijna maandelijks in het nieuws geweest. De laatste maanden is de superheldenfilm zowat dagelijks in het nieuws met castingnieuws en -geruchten, wensen m.b.t. de villains en veronderstellingen over het script dat angstvallig door Nolan en co. geheim wordt gehouden.

Ook opvallend zijn de vele fanmade posters die zich sinds de bekendmaking van de titel verspreiden via het net. Hieronder zie je de meest indrukwekkende versies. We zijn uiteraard benieuwd wat je er van vindt. En heb jij een betere gespot of denk jij het zelfs beter te kunnen? We zien het graag in de reacties tegemoet!33 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Infje

Avatar

Begrijp me niet verkeerd, ik heb vertrouwen in de man maar....

Die derde deed me gelijk aan Kickass denken. Hoewel daar niks mis mee is wil ik niet dat gevoel krijgen als het om Batman gaat. Catwoman ziet er op zijn zachts gezegd, teleurstellend uit.

Dan nog de geruchten over Robin. Niet om fans voor het hoofd te stoten, maar ik heb Robin en bijvoorbeeld Batgirl altijd de hele mythe rond Batman vinden verpesten. Maakt het zo kiddy.

Ik hoop op het beste maar die blindelingse vertrouwen begint toch flink af te zwakken.

wallace

Avatar

Sommige vind ik best goed gemaakt. Ik kan zo iets niet maken.

BadBlood

Avatar

Infje "Begrijp me niet verkeerd, ik heb vertrouwen in de man maar....

"


Dit is allemaal fanmade.. Niks wat je op deze posters ziet komt daadwerkelijk uit de nieuwe film.

KeesjeNL

Avatar

Ik vind er 3 hele goede inzitten (oa die van Bane zijn rug), jammer dat we niet kunnen stemmen op de posters;)!

Hellblazer

Avatar

Voor fanmade posters, zitten er wel een paar goede tussen.

asseldm

Avatar

Volgens mij moet die derde ook Batgirl voorstellen en niet Catwoman... Vind die poster van Bane veruit de mooiste...

Ravaged

Avatar

De meeste zijn conceptueel niet heel creatief, maar de meeste zien er wel leuk uit.

Die van Bane vind ik vrij sterk, al had het zonder het Batman logo gekund. Daarnaast de glimlach van Catwoman, al is de lipstick wel wat matig Photoshop, maar het idee vond ik leuk gedaan. Al had ik liever Batman's gezicht erin gezien, behalve slechts het pak.

Maar zeker leuke ideeen. Ben heel benieuwd, naar waar Nolan mee zal komen.

benjamin

Avatar

De posters met Catwoman vallen echt tegen en er zit er ook eentje tussen die gestolen is van Terminator Salvation. Maar er zijn er ook leuke tussen en 'Why Do We Fall' heeft nog wel iets als tagline voor de fans.

B@chelor

Avatar

jaime91 "Hoezo niet? Ik bedoel ik mag toch wel hopen dat het zoiets gaat worden want de joker zag er op zijn zachts gezegd ook niet vriendelijk uit en was toch totaal anders dan de joker van Nicholson dus ik hoop dat deze Bane in ieder geval bruter en beter wordt dan die uit Batman & Robin. En dan hoop ik toch wel op zoiets zoals op de fanmade poster is afgebeeld. Overigens valt de rest mij ook helemaal niet tegen en vind ik ze eigenlijk allemaal wel tof gedaan maar het moet gezegd worden die met dat glas en die van Bane vind ik het vetst."


Ja, over de Joker heb je inderdaad wel gelijk. :) Hij kan ook niet te aardig worden afgebeeld!

Steve-O

Avatar

Ik vind de tagline: 'The Dawn is Coming' niet verkeerd. Maar het echte werk moet gewoon overgelaten worden aan de makers van TDKR ;). Door de hoeveelheid (en hoeveel tijd er in gestoken is) hebben veel mensen er zin in:E

JamesBond

Avatar

nietselam "Vond sowieso het pak ook al een stuk mooier in de burton films.
Dit is net een speelgoedpak waar hij er nou niet echt bedreigend in uit ziet. Michael keaton deed de stem perfect, batman hoeft niet elke keer te grommen als hij wat zegt."
Keaton gebruikte altijd z'n gewone stem. Bale vervormt z'n stem om niet herkent te worden :)

Steve-O

Avatar

En zal het logo weer heel zijn?
En wat zal de themakleur zijn? Ik gok op groen maar aangezien er nog 2 andere superhelden films van WB/DC zijn die het woord zelfs in de titel hebben.....

BatMotor

Avatar

Vind de eerste de beste eigenlijk.

Ereptile

Avatar

asseldm "Vind die poster van Bane veruit de mooiste..."


Idem. Als Bane zo in de film voorkomt ben ik tevreden :P Heeft voor mij even het beeld dat ik van Bane had weggenomen :P

meanrat

Avatar

[quote=Infje]Begrijp me niet verkeerd, ik heb vertrouwen in de man maar....

Die derde deed me gelijk aan Kickass denken. Hoewel daar niks mis mee is wil ik niet dat gevoel krijgen als het om Batman gaat. Catwoman ziet er op zijn zachts gezegd, teleurstellend uit.

Dan nog de geruchten over Robin. Niet om fans voor het hoofd te stoten, maar ik heb Robin en bijvoorbeeld Batgirl altijd de hele mythe rond Batman vinden verpesten. Maakt het zo kiddy.

Ik hoop op het beste maar die blindelingse vertrouwen begint toch flink af te zwakken.[/quote}

Uit je reactie lijkt het net alsof je denkt dat de karakters in de posters ook daadwerkelijk de karakters zullen zijn in de derde nolan-batman film. Natuurlijk zal batman wel op die manier in de film verschijnen, maar Catwoman is natuurlijk nog helemaal nergens officieel bekendgemaakt. Dit zijn dus hoogstwaarschijnlijk (goede) photoshops of gewoon oude afbeeldingen.

B@chelor

Avatar

De eerste vind ik wel aardig, en die met het batlogo in glas. Verder meh. Die van Bane ziet er wel cool uit, maar zal denk ik nooit uiteindelijk worden; beetje "te"

Infje

Avatar

BadBlood "Dit is allemaal fanmade.. Niks wat je op deze posters ziet komt daadwerkelijk uit de nieuwe film."


Gelukkig, ik had vanochtend de tekst niet gelezen. Wat een opluchting!!!!!

Thanks

Spawn999

Avatar

Vind ze beide overrated, geef mij de Burton's maar!

jaime91

Avatar

B@chelor "De eerste vind ik wel aardig, en die met het batlogo in glas. Verder meh. Die van Bane ziet er wel cool uit, maar zal denk ik nooit uiteindelijk worden; beetje "te""


Hoezo niet? Ik bedoel ik mag toch wel hopen dat het zoiets gaat worden want de joker zag er op zijn zachts gezegd ook niet vriendelijk uit en was toch totaal anders dan de joker van Nicholson dus ik hoop dat deze Bane in ieder geval bruter en beter wordt dan die uit Batman & Robin. En dan hoop ik toch wel op zoiets zoals op de fanmade poster is afgebeeld. Overigens valt de rest mij ook helemaal niet tegen en vind ik ze eigenlijk allemaal wel tof gedaan maar het moet gezegd worden die met dat glas en die van Bane vind ik het vetst.

Toelietoesh

Avatar

Hmmm... vind ze qua idee niet zo sterk. Uitvoering doe ik ze niet na, maar is ook niet van professioneel niveau. Maargoed, gelukkig is 't fanmade :). Ik vind die van catwoman, met de rug naar ons toe, wel vet, ze houden een beetje het mysterieuze, en het ziet er góéd uit :).

skullsplitter

Avatar

Let wel, dit zijn fanmade dingen, niet officiele posters.

AaHaa

Avatar

Ik vond deze neppe poster ook erg vet, maar die stamt nog uit de tijd toen The Dark Knight Rises niet was aangekondigd. Maar toch, David Tennant :)

Spawn999

Avatar

4e is van The Collector.

jaime91

Avatar

B@chelor "Ja, over de Joker heb je inderdaad wel gelijk. :) Hij kan ook niet te aardig worden afgebeeld!"


Precies en dat vind ik met Bane ook ;).

Aston

Avatar

Zo, daar zitten een paar echt goede tussen! Vooral die met Bane en die daaronder met het glas! Verder zijn er ook een hoop goede met het teken van Batman en Batman zelf.

En al degene met catwomen zien er inderdaad belachelijk uit zeg.O+

Spawn999

Avatar

Ja en een toffere Batmobile!

Thyplosion

Avatar

Ik heb bij veel geruchten ook niet echt het idee dat het wat kan worden. Maar ik ga niet meer tegen Nolan in. Ik herinner me nog goed dat ik en velen met mij niets zagen in Heath Ledger als Joker.

Aston

Avatar

Visualcatch "Je bedoelt die met bliksem..?"

Geen idee naar wat je precies refereerd, ik zie ook op geen enkele poster bliksem, maar ik vind alle posters hierboven met catwomen redelijk slecht. Die met catwomen waar ze met haar rug naar ons toe staat is dan nog enigszins te doen.

filmgast

Avatar

Aston "Zo, daar zitten een paar echt goede tussen! Vooral die met Bane en die daaronder met het glas! Verder zijn er ook een hoop goede met het teken van Batman en Batman zelf.

En al degene met catwomen zien er inderdaad belachelijk uit zeg.O+"


Je bedoelt die met bliksem..?

JamesBond

Avatar

Die gene met Batman op dat dak vond ik wel aardig, en diegene met Batman en die vleermuizen om hem heen. Die gene met het glas is ook indrukwekkend... Maar die gene van Btman en Catwomen op het begin! Het lijkt wel Batgirl!

nietselam

Avatar

Spawn999 "Vind ze beide overrated, geef mij de Burton's maar!"


Vond sowieso het pak ook al een stuk mooier in de burton films.
Dit is net een speelgoedpak waar hij er nou niet echt bedreigend in uit ziet. Michael keaton deed de stem perfect, batman hoeft niet elke keer te grommen als hij wat zegt.

wallace

Avatar

Sommige vind ik best goed gemaakt. Ik kan zo iets niet maken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair