Joseph Gordon-Levitt als Alberto Falcone in The Dark Knight Rises?

De zoveelste mogelijkheid na o.a. The Riddler en Robin...

IGN komt met de speculatie dat Joseph Gordon-Levitt, die onlangs werd gecast voor Christopher Nolans The Dark Knight Rises, de rol van Alberto Falcone op zich zal gaan nemen. Dit is de zoon van voormalig maffiabaas Carmine Falcone (in Batman Begins gespeeld door Tom Wilkinson). Dit klinkt een stuk logischer dan de geruchten dat Gordon-Levitt The Riddler of Robin zal gaan spelen, aangezien het veel beter past binnen Nolans trilogie. Alberto Falcone is dus familie van een personage dat verbonden zat aan de eerste twee delen en daarnaast gaat ook nog eens het gerucht dat hij de man is achter Holiday, de voornaamste villain in één van Nolans favoriete en meest gebruikte Batman verhalen: The Long Halloween. Hieronder een indruk van Alberto:

Dit gaat ook goed samen met het personage Selina Kyle (Anne Hathaway) aangezien zij er in de reeks Catwoman: When in Rome van uit gaat dat Carmine Falcone haar vader is. In dat geval zou ze er dus een broer bij hebben in The Dark Knight Rises.

Let op: het gaat hier om speculatie. De reden dat het geplaatst wordt is omdat het een interessant stukje speculatie betreft, dat overigens tot zeer kort geleden nog als een volwaardig gerucht werd gezien. The Dark Knight Rises moet vanaf 19 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair