Matthew Vaughn zoekt gepensioneerde superhelden

Regisseur van Kick-Ass en X-Men: First Class wil Clint Eastwood, Jack Nicholson en Warren Beatty in de hoofdrol.

Matthew Vaughn, regisseur van Kick-Ass en X-Men: First Class, is bezig met een interessant nieuw project: The Golden Age is een verhaal over een bejaardentehuis waar gepensioneerde superhelden in belanden. De film is gebaseerd op een stripboek van de Britse mediapersoonlijkheid Jonathan Ross, dat nog moet verschijnen.

Vaughn, die druk bezig is met de postproductie van de nieuwe X-Men film, heeft aan Deadline laten weten dat hij de belangrijkste acteurs wil casten voor het scenario gereed is en dat op dit moment Clint Eastwood, Jack Nicholson en Warren Beatty hoog op zijn lijst staan. Aangezien die drie Amerikaanse filmiconen nog maar heel weinig acteren de laatste jaren, zal het voor Vaughn al moeilijk genoeg worden een van de drie voor zijn film te strikken.

Volgens Matthew Vaughn hebben films als The Expendables en Red bewezen dat het publiek ook bereid is in grote getalen op te draven voor films met wat oudere hoofdpersonen: You have these great star names and they’re mainly playing supporting roles now. I want to give them the lead again and let them have some fun.

NieuwsFilm

meest populair