Nieuwe foto uit X-Men: First Class

Welke twee tortelduifjes zijn dit?

In aanloop van de première van de vijfde X-Men film op 2 juni dit jaar heeft 20th Century Fox een nieuwe foto vrijgegeven van X-Men: First Class van regisseur Matthew Vaughn (Kick-Ass, 2010). Op de afbeelding zien we Nicholas Hoult als Hank McCoy/Beast en Jennifer Lawrence als Raven Darkholme/Mystique.

Naast Hoult en Lawrence zien we o.a. James McAvoy als Professor Charles Xavier, Michael Fassbender als Magneto, Rose Byrne als Moira MacTaggert, January Jones als Emma Frost, Jason Flemyng als Azazel, Lucas Till als Havok en Zoe Kravitz als Angel.



X-Men: First Class gaat over de twee vrienden Charles Xavier en Erik Lensherr, de personages die uiteindelijk uitgroeien tot Professor X (James McAvoy) en Magneto (Michael Fassbender). Samen met enkele mutanten proberen ze de wereld te behoeden voor Armageddon. Tijdens hun gezamenlijke strijd worden de meningsverschillen echter steeds groter en komt hun vriendschap in gevaar. Dit resulteert uiteindelijk in de mutantenoorlog, gevoerd tussen de Brotherhood en de X-Men. Hieronder nogmaals de (Russische) trailer van First Class:



NieuwsFilm

meest populair