Eerste plotdetails American Pie 4

Een 'American Reunion' voor Oz, Heather, Finch, Michelle, Nadia, Jim, Stifler en...Stiflers Mom!

Het is lang geleden sinds we iets hoorden over Universals plannen om een nieuwe American Pie te gaan maken. Het vierde deel, ervan uitgaande dat die vier direct-to-dvd films niet meetellen, heet American Reunion en begint eindelijk een beetje ergens op te lijken. Vorige week hebben Jason Biggs, Eugene Levy en Seann William Scott alledrie getekend om terug te keren in de film. De rest van de vertrouwde cast uit de eerste drie films zouden nog in gesprek zijn met Universal. Nu zijn ook de eerste plotdetails vrijgegeven.

What’s Playing weet het één en ander over de gebeurtenissen in de nieuwe sequel. De film zal zich gaan richten op de vriendengroep uit de eerste drie films tijdens de reünie van hun middelbare school vanwege het tienjarig bestaan.

Oz (Chris Klein) is uiterst succesvol met een groot huis in Malibu en een vriendin die enkel bij hem is vanwege het geld.

Heather (Mena Suvari) heeft wat met een middelbare chirurg die zich jonger gedraagt dan hij is.

Stifler (Seann William Scott) is een kansloze rukker geworden. Hij werkt zonder plezier op oproepbasis en slaagt een stuk minder vaak bij de vrouwen dan vroeger. Hij vermijdt de reünie. Er is een moment in de film dat hij naar bed gaat met Laurie, en voormalige schoonheid die nogal aangekomen is.

Finch (Eddie Kaye Thomas) is een internationaal reiziger die aanpapt met Trish, een barmeisje die vroeger samen met Michelle naar bandkamp ging.

Stiflers Mom (Jennifer Coolidge), de originele MILF, zal ook weer haar opwachting maken.

Jim (Jason Biggs) is nog steeds getrouwd met Michelle (Alyson Hannigan), maar zijn buurvrouw is verliefd op hem. Deze heeft weer een vriendje die hier niet al te blij mee is. Verder is de sekstape van Jim en Nadia (Shannon Elizabeth) prominent te zien op YouTube.

Volgens What’s Playing wordt het verhaal erg grappig. De makers proberen met dit vierde deel de magie van de eerste film terug te halen die in American Pie 2 en American Wedding niet aanwezig was.

American Reunion staat in de VS gepland voor 7 januari 2012.



NieuwsFilm

meest populair