Vreemde Hawkeye cameo in nieuwe Thor clip

Alweer een subtiele vooruitblik op The Avengers.

Hieronder vind je een nieuwe clip van Kenneth Branagh's Marvel productie Thor. In het fragment zit een shot waarin we een eerste blik krijgen op een personage waarvan we wisten dat hij in de film te zien zal zijn.

In de video zien we Thor die inbreekt in een SHIELD gebouw dat werd gebouwd in het gebied waar zijn hamer op Aarde terecht kwam. Hij vecht zich naar binnen om zijn wapen terug te krijgen. Na 24 seconden zien we in een hokje in de lucht een persoon met een boog in zijn hand. Het lijkt erop dat het hier gaat om Hawkeye, gespeeld door Jeremy Renner. Hoewel het een zeer vluchtige en merkwaardige cameo is lijkt het hier toch te gaan om de zoveelste verwijzing naar The Avengers in 2012.

Thor gaat over een sterke maar arrogante krijger die uit het fantastische rijk van Asgard naar de Aarde wordt verbannen. Al snel mengt hij zich onder de mensen en wordt hij een hevig verdediger van onze planeet. De superheldenfilm, met hoofdrollen voor o.a. Chris Hemsworth, Natalie Portman en Anthony Hopkins, draait vanaf 30 april 2011 in de Nederlandse bioscopen (ook in 3D).



NieuwsFilm

meest populair