Nieuwe naam voor The Dark Knight Rises

Wie speelt de jongere versie van Liam Neesons Ra's Al Ghul?

Josh Pence, één van de Winklevoss tweelingen in The Social Network, is gecast in Christopher Nolans The Dark Knight Rises. Hij zal een jongere versie spelen van Ra’s Al Ghul, het personage dat in Batman Begins werd gespeeld door Liam Neeson. Pence is te zien in sequenties die zich 30 jaar vóór het heden afspelen.

Er is nog geen bevestiging dat Marion Cotillard Thalia Al Ghul, de dochter van Ra’s Al Ghul en hoogstwaarschijnlijk een personage in The Dark Knight Rises, zal gaan spelen. Ook weten we niet of Neeson terug zal keren als Ra’s. Het personage ging in die film dood dus het zou een verrassing zijn als de acteur terug zou keren.

Het lijkt er met de casting van Pence dus op dat TDKR verhaalelementen zal gaan gebruiken van de graphic novel Birth of the Demon, waarin wordt ingegaan op de vroegere jaren van Ra’s Al Ghul.

De cast voor de film bestaat o.a. uit Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Tom Hardy, Morgan Freeman, Anne Hathaway en Joseph Gordon-Levitt. TDKR moet vanaf 19 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair