Liam Neeson geschrapt uit The Hangover Part II

Eerst Mel Gibson, nu Neeson...wat is er toch allemaal aan de hand?

Liam Neeson heeft een tijdje terug zijn geplande cameo voor The Hangover Part II al opgenomen en het was een kwestie van tijd voordat we hem in het eindproduct zouden kunnen bewonderen. Het jammerlijk nieuws voor Neeson is nu dat hij alsnog niet te zien zal zijn in de film. Regisseur Todd Phillips heeft besloten een sequentie te lozen die volgt op de cameo, waardoor het materiaal van Neeson ineens niet meer in de film past.

Phillips wilde de scène opnieuw opnemen met Neeson maar deze heeft het veel te druk met Wrath of the Titans. De rol van de tattoo artiest wordt nu op het laatste moment gespeeld door Nick Cassavetes. Phillips zegt het volgende tegenover Variety:

"We were in a complete time crunch so I called up Nick and asked if he would do the part. He came in and crushed it and that is the scene that you will ultimately see in the film. [I'm excited for everyone] to see the film. It turned out great."

The Hangover II gaat verder waar The Hangover ophield. Ditmaal reizen Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) naar Bangkok, om daar het huwelijk van Stu bij te wonen.

Vanaf 26 mei kunnen we de film in de bioscopen zien. Hier nog eens de trailer:


NieuwsFilm

meest populair