Algemeen

Na Harry Potter 7.2 volgen mogelijk 3D re-releases

Harry Potter is "dood", lang leve Harry Potter!

door Bram de Groot op 25.04.2011 om 09:44 in Algemeen
De producenten van de Harry Potter films zagen op het laatste moment de 3D versie van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 in de soep lopen, aangezien de conversie de releasedatum in gevaar zou brengen. Dit neemt niet weg dat de conversie wel wordt afgerond en dat er ook een 3D Blu-Ray wordt uitgebracht van zowel The Deathly Hallows Part 1 als Part 2. De laatste Harry Potter, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 draait vanaf 14 juli wel in de Nederlandse 3D bioscoop.

Maar dit is niet alles. "We're doing 3D for the DVD of '7, Part 1,' and there's been no discussion of anything else yet." zei producent David Heyman tegenover MTV News. "But I suspect the studio is going to be reluctant to let it die, and if there's an opportunity to maybe enrich ... " Door dit te verbinden aan zijn eerdere antwoord ("I'm sure it's just a matter of time.") uit 2010 op een dezelfde vraag of de gehele serie in 3D te zien zal zijn, kunnen we e.e.a. dus hoogstwaarschijnlijk tegemoet zien komen.

Over de 3D Blu-Ray van Part 1 zegt de andere producent David Barron: "We're very pleased with the way 'Part 1' is going -- the 3D for the Blu-ray. It's really exciting, really involved." en "I was surprised at how wonderful it is. It is different in some ways [than the theatrical release], but it's enriching." Maar er wordt ook gewerkt aan een 3D bioscoopversie: Additionally, they're continuing to work on theatrical 3D effects for "Part 1," a process that has not yet been finished. "We haven't completed the first part in 3D for film release, for theatrical." Heyman voegt toe: "The quality is quite different. It's much easier, in a way, to do 3D for a smaller screen than it is for a bigger screen."

Lees hier de Blu-Ray Review van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 en aankomende woensdag verschijnt de trailer van The Deathly Hallows: Part 2.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Pfft, asjeblieft zeg..

Banned

Avatar

Komt die Part 2 nu niet uit in 3D... ik hoop van niet.

Steve-O

Avatar

Nou liever dit dan dat ze over 5 jaar weer opnieuw beginnenO+.
Part2 zal vast wel in 3D uitkomen, dat ik niet zo erg vind, gelukkig komen er niet nog een paar Potter films uit die wel allemaal in 3D uitkomen:9. Het is de laatste, dus ach.

Wesker

Avatar

Wil film zien, maar wil ook trailer zien van de game :D

Wesker

Avatar

Sorry voor achterelkaar reageren maar heb game trailer al gevonden.
het is een hele kleine maar je ziet er toch wel wat van,
voor mensen die hem ook willen zien:
http://www.youtube.com/watch?v=HHloG6lEk0o

wallace

Avatar

Nee please waarom. Hier gaan toch alleen de Harry Potter fans naar toe. Ik denk dat het niet veel oplevert. Maar jah, we wachten wel af.

Deweb

Avatar

O jeez...ik ben op zich wel "fan" maar na 7.2 ben ik toch wel blij als het allemaal klaar is. Dus niet. Jammer. Soms moeten dingen gewoon afgemaakt worden en klaar zijn.

Ach, ik hóef er niet naar te kijken.

Banned

Avatar

De echte officiële trailer komt waarschijnlijk deze week eraan op ABC family... Woensdag!

benjamin

Avatar

Geen re-releases, gewoon de films laten zoals ze zijn. (en nu hopen dat de producenten van Harry Potter ook op FilmTotaal kijken)

Havoc

Avatar

Wesker "Sorry voor achterelkaar reageren maar heb game trailer al gevonden.
het is een hele kleine maar je ziet er toch wel wat van,
voor mensen die hem ook willen zien:
http://www.youtube.com/watch?v=HHloG6lEk0o"


Als die game net zo goed gaat worden als die van 7.1, hoop ik dat EA hem gewoon niet uitbrengt ^^ Want tering, die was slecht :D

Lukas

Avatar

Banned "De echte officiële trailer komt waarschijnlijk deze week eraan op ABC family... Woensdag!"


Dat is een teaser trailer, en geen officiële, verwacht dus niet te veel, het enige wat je zeker mag verwachten is een glimp van het gevecht tussen Molly en Bellatrix, Goudgrijp en een glimp van het eindgevecht tussen Voldie en Harry.
De enige sites die je kan vertrouwen voor Harry Potter nieuws zijn Dreuzels.com en Mugglenet.com, kijk die dan ook na, en post geen foute dingen aangezien de teaser trailer in Amerika pas 27 april wordt getoond, maar voor ons is het dan al 28 april, en slapen wij. De eerste echte trailer zou pas verschijnen rond midden mei, twee maanden voor de release.

eagleman74

Avatar

Het einde...
Wordt zo AWESOME!!! :E 8-)

Banned

Avatar

Lukas "Dat is een teaser trailer, en geen officiële, verwacht dus niet te veel, het enige wat je zeker mag verwachten is een glimp van het gevecht tussen Molly en Bellatrix, Goudgrijp en een glimp van het eindgevecht tussen Voldie en Harry.
De enige sites die je kan vertrouwen voor Harry Potter nieuws zijn Dreuzels.com en Mugglenet.com, kijk die dan ook na, en post geen foute dingen aangezien de teaser trailer in Amerika pas 27 april wordt getoond, maar voor ons is het dan al 28 april, en slapen wij. De eerste echte trailer zou pas verschijnen rond midden mei, twee maanden voor de release."


Ik heb het van Muggle net... De enige die hier fouten dingen plaats is filmtotaal met hun nieuws dat de nieuwe trailer er is terwijl je duidelijk kon zien dat het fan made was...

Lukas

Avatar

Banned "Ik heb het van Muggle net... De enige die hier fouten dingen plaats is filmtotaal met hun nieuws dat de nieuwe trailer er is terwijl je duidelijk kon zien dat het fan made was..."


Mugglenet zegt dit:

The Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 teaser trailer is just days away. According to a press release issued by ABC Family, Potter fans will get a look at the series' final film this coming Wednesday, April 27 during an airing of Happy Gilmore from 7 - 9 pm ET.


Jij bent ook fout hoor :p Maar filmtotaal zeker ook, en ik heb ze al meer fouten rondom Harry Potter zien plaatsen :p

B@chelor

Avatar

Zucht....of ze nog niet genoeg cash hebben binnengeharkt.

Banned

Avatar

Woensdag krijgen we zeker een nieuwe trailer !! Het wordt aangekondigd op twitter door de officiele harry potter twitter account!

NieuwsFilm

meest populair