Nieuwe setfoto's The Dark Knight Rises

Betekenen deze twee foto's de terugkeer van Liam Neeson als Ra’s Al Ghul?

Hieronder zie je twee nieuwe setfoto's van Christopher Nolans The Dark Knight Rises. Er wordt momenteel opgenomen in India. Comic Book Movie komt met de foto's en speculeert dat het gat met het groene spul een Lazarus Pit moet voorstellen. In het DC universum is dit een bron van chemicaliën waarvan Ra’s al Ghul de grootste gebruiker is.



Ra’s al Ghul begon als een doodnormale dokter en ontdekte de eerste Lazarus Pit per ongeluk als een middel om de op sterven liggende zoon van een sultan mee te genezen. De Pit had echter een verschrikkelijke bijwerking; de prins werd tijdelijk krankzinnig waardoor hij de vrouw van de dokter vermoordde. De dokter kreeg de schuld van de moord op zijn vrouw en werd begraven in de woestijn. Hij werd gered door een stam en gebruikte de Lazarus Pit om zichzelf te redden. Vanaf dit moment noemde hij zichzelf Ra’s al Ghul, ook wel The Demon’s Head, en zette hij alles op alles om zijn vrouw te wreken.

Het is nu enkel afwachten of Liam Neeson terugkeert als Ra’s al Ghul, de rol die hij speelde in Batman Begins. Josh Pence werd onlangs al gecast als de jongere versie van het personage om op deze manier flashbacks in de film te kunnen verwerken. Het zou dus zomaar kunnen dat Neeson op het laatste moment ook nog aansluit.

De opnames van The Dark Knight Rises starten binnenkort. De film moet vanaf 19 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair