Algemeen

Nieuwe setfoto's The Dark Knight Rises

Betekenen deze twee foto's de terugkeer van Liam Neeson als Ra’s Al Ghul?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 07.05.2011 om 15:26 in Algemeen
Hieronder zie je twee nieuwe setfoto's van Christopher Nolans The Dark Knight Rises. Er wordt momenteel opgenomen in India. Comic Book Movie komt met de foto's en speculeert dat het gat met het groene spul een Lazarus Pit moet voorstellen. In het DC universum is dit een bron van chemicaliën waarvan Ra’s al Ghul de grootste gebruiker is.

Ra’s al Ghul begon als een doodnormale dokter en ontdekte de eerste Lazarus Pit per ongeluk als een middel om de op sterven liggende zoon van een sultan mee te genezen. De Pit had echter een verschrikkelijke bijwerking; de prins werd tijdelijk krankzinnig waardoor hij de vrouw van de dokter vermoordde. De dokter kreeg de schuld van de moord op zijn vrouw en werd begraven in de woestijn. Hij werd gered door een stam en gebruikte de Lazarus Pit om zichzelf te redden. Vanaf dit moment noemde hij zichzelf Ra’s al Ghul, ook wel The Demon’s Head, en zette hij alles op alles om zijn vrouw te wreken.

Het is nu enkel afwachten of Liam Neeson terugkeert als Ra’s al Ghul, de rol die hij speelde in Batman Begins. Josh Pence werd onlangs al gecast als de jongere versie van het personage om op deze manier flashbacks in de film te kunnen verwerken. Het zou dus zomaar kunnen dat Neeson op het laatste moment ook nog aansluit.

De opnames van The Dark Knight Rises starten binnenkort. De film moet vanaf 19 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen draaien.

25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

BatMotor "mensen 't is een green screen."


Dan nog blijft de vraag: Waarom ligt dat green screen in die krater? :P Wat moet er in verschijnen :P Ja we kunnen ons laten verrassen, maar erover nadenken en discussieren wat het is, is net zo leuk toch? :P

Stukfruit

Avatar

Hey, idd! Dat maakt het opeens wel wat realistischer om naar te kijken :P

Jaymz82

Avatar

Oftewel... Het kan van alles zijn en door er in een "nieuwbericht" toch zo'n richtinggevend verhaal aan te hangen hebben we het nu over niets anders dan propaganda die , afgezien van de foto, compleet nieuwsloos is.

Stukfruit

Avatar

Ereptile "Dan nog blijft de vraag: Waarom ligt dat green screen in die krater? :P Wat moet er in verschijnen :P Ja we kunnen ons laten verrassen, maar erover nadenken en discussieren wat het is, is net zo leuk toch? :P"


Ceiling cat!

afbeelding

Romain196

Avatar

Misschien een nieuwe batcave voor de batplane :E !!

KeesjeNL

Avatar

Asyrian "oh lol!

ik dacht dat het een plank was wat je ziet. ik zie nu ineens al die mensen staan rechts. tis dus een krater haha."


Ik denk dat 90% diezelfde fout maakt:P. Als we Batmotor moeten geloven (en het een green screen is), dan wordt dat misschien een of andere grot/gif-bron/landslide?

xroyboyx

Avatar

Ik ben het met Batmotor eens, dat is volgens mij idd een green screen VOOR het Lazarus pit. Ik geloof nooit dat het Lazarus Pit is. Ziet er erg onrealistisch uit dan.

Asyrian

Avatar

Oh lol!

ik dacht dat het een plank was wat je ziet. ik zie nu ineens al die mensen staan rechts. tis dus een krater haha.

Asyrian

Avatar

Ik denk dat het gewoon dat venom is wat bane gebruikt voor zn kracht.

23VDV23

Avatar

Wat het ook is, chemische troep of een batcave... ik vertrouw Nolan. Het zal ongetwijfeld binnen zijn aanpak passen.

Ereptile

Avatar

Hoe leuk ik Nolan's Batman serie vind, Ra's Al Ghul's deel in het verhaal was al afgesloten, en daar moet het bij blijven vind ik. Misschien is dat groene spul voor Bane?

BatMotor

Avatar

Ja snap ik,maar mensen hier denken constant dat 't chemische troep is.

BatMotor

Avatar

Romain196 "Misschien een nieuwe batcave voor de batplane :E !!"

jup.

BatMotor

Avatar

Nieuwe batcave?

skullsplitter

Avatar

nietselam "Bah! dood is dood."


Verdiep je eerst eens in de materie...

KeesjeNL

Avatar

benjamin "Oftewel gebruikt de jonge versie het? Of het is gewoon geen Lazarus Pit? Of we moeten stoppen met te proberen de plot te doorgronden en gewoon ons laten verrassen door Nolan?"


Vind ik ook, die snotvlek kan net zo goed fluim van de cameraman zijn...

MoJo

Avatar

nietselam "Bah! dood is dood."


Ra's al Ghul kan niet dood! ;)

BatMotor

Avatar

Ik denk eerder dat het om een flashback scene gaat met de jonge ra's al ghul samen met Bane.
Neeson komt zekerzzz niet meer terug.

Steve-O

Avatar

benjamin "Oftewel gebruikt de jonge versie het? Of het is gewoon geen Lazarus Pit? Of we moeten stoppen met te proberen de plot te doorgronden en gewoon ons laten verrassen door Nolan?"

Helemaal gelijk:+
Ook al vragen we ons allemaal toch af wat het nou is:E

nietselam

Avatar

Bah! dood is dood.

Decepticon

Avatar

Ben het voor het eerst eens met Batmotor, het is een green screen, dat lijkt me toch wel duidelijk, dat wordt later met cgi ingevuld. We zullen wel zien wat het wordt.

shellghost

Avatar

Ereptile "Misschien is dat groene spul voor Bane?"


Moest ik ook al meteen aan denken...

BatMotor

Avatar

Dat groen is een greenscreen.

BatMotor

Avatar

Mensen 't is een green screen.

benjamin

Avatar

Oftewel gebruikt de jonge versie het? Of het is gewoon geen Lazarus Pit? Of we moeten stoppen met te proberen de plot te doorgronden en gewoon ons laten verrassen door Nolan?