The Host van Twilight auteur Stephanie Meyer verfilmd

Andrew Niccol regisseert de film, met als hoofdrolspeelster Saoirse Ronan.

Met het Filmfestival van Cannes in volle gang, krijgen we dagelijks te horen over heel veel nieuwe filmprojecten die in de Franse badplaats op zoek zijn naar financiering. Een van de meest in het oog springende projecten is The Host, gebaseerd op een boek van Stephanie Meyer, de schrijfster van de Twilight reeks.

De film zal worden geregisseerd door Andrew Niccol, bekend van films als Lord of War en Gattaca. Een hoofdrolspeler is ook al bekend: het Britse talent Saoirse Ronan (Atonement, Hanna) die onlangs nog afzag van een rol in The Hobbit, zal in de film te zien zijn.

Ronan speelt Melanie Stryder, een van de laatst overgebleven mensen die een strijd voert met een groep aliens, genaamd zielen. Deze zielen dringen binnen in menselijke lichamen en wissen vervolgens de persoonlijkheid van deze mensen. Melanie wordt in het boek ook gevangen genomen, maar probeert te ontkomen aan de ijzeren greep van zielen. Regisseur Niccol heeft ervaring met dergelijke science-fiction verhalen, en was een persoonlijke favoriet van Stephanie Meyer om de film te regisseren.



NieuwsFilm

meest populair