Mogelijke spoiler The Dark Knight Rises

Laat het speculeren losbarsten...

Er is nog maar heel weinig bekend over het verhaal van Christopher Nolans The Dark Knight Rises. We kunnen natuurlijk wel het één en ander afleiden uit het het feit dat Catwoman (Anne Hathaway) en Bane (Tom Hardy) in de film zitten. Ook weten we dat er gebruik gemaakt zal gaan worden van een flashback structuur waarin Josh pence een jongere versie zal gaan spelen van Ra’s al Ghul, de villain van Batman Begins. Tot slot beloofde Nolan ooit dat hij een gepast einde zal gaan maken voor zijn Batman trilogie. Meer weten we eigenlijk niet.

Nu komt naar buiten dat er maandag een sequentie is opgenomen die erg bepalend zou kunnen zijn voor het verhaal. Lang niet alle details zijn bekend, maar het is genoeg voor spoiler-haters om nu weg te kijken. Naar het schijnt heeft Liam Neeson, die Ra’s al Ghul speelde in Batman Begins, maandag een scène opgenomen voor The Dark Knight Rises.

Toen een tijdje terug foto's opdoken van de Lazarus Pits, begonnen fans zich af te vragen of er in The Dark Knight Rises sprake zou zijn van een hergeboorte van Ra’s al Ghul. Het lijkt er steeds meer op dat dit ook echt het geval zal zijn.

The Dark Knight Rises moet vanaf 19 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen draaien



NieuwsFilm

meest populair