Taylor Lautner en The Rock als David en Goliath?

Relativity Media wil van het Bijbelse verhaal een avontuurlijke familiefilm maken.

Er wordt momenteel druk gezocht naar de hoofdrolspelers voor Goliath, een avontuurlijke familiefilm gebaseerd op het Bijbelse verhaal David vs. Goliath. Klerenkast Dwayne Johnson, kortweg The Rock, is momenteel in gesprek voor de rol van de reus Goliath, terwijl Twilight ster Taylor Lautner in beeld is voor de rol van David. Scott Derrickson (The Day the Earth Stood Still) is de beoogde regisseur van het project.

Her verhaal begint wanneer de hevige krijger Goliath op pad wordt gestuurd om de voorspelde koning van de Israëlieten op te sporen. De jonge herder David wordt in een episch avontuur gestort, waarin hij moet vechten voor zijn eigen leven, voor het leven van zijn geliefden en uiteindelijk voor het voortbestaan van zijn volk. Het verhaal bereikt zijn hoogtepunt in een gevecht van letterlijk Bijbelse proporties tussen de herdersjongen David en de reusachtige Goliath.

Het scenario komt van John D. Payne en Patrick McKay. Voor de productie van de film slaat Relativity Media de handen in elkaar met Temple Hill, de productiemaatschappij achter o.a. de Twilight-saga. Wellicht is Lautner op deze manier in beeld gekomen.

Volgens IMDb moet de film volgend jaar al uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair