Meer over de geplande Wolverine sequel

Het huidige script van Christopher McQuarrie zal worden opgepoetst door de schrijver van o.a. Total Recall en Live Free or Die Hard.

Ondanks de problemen met betrekking tot de locaties wordt er toch druk doorgewerkt om de opnames van James Mangolds The Wolverine zo spoedig mogelijk van start te laten gaan. Het bestaande script van Christopher McQuarrie, dat volgens de berichten erg goed schijnt te zijn, zal nu worden opgepoetst door Mark Bomback, de man achter de Total Recall remake, Die hard 4.0 en Jack the Giant Killer.

Verder bericht Variety dat de gehele cast, op Hugh Jackman na natuurlijk, uit Japanse of Japans-Amerikaanse acteurs en actrices zal bestaan. Ook kunnen we rekenen op een nieuw personage genaamd Viper, de secretaresse van de Japanse Minister van Justitie.

Het scenario van McQuarrie is gebaseerd op de jaren ’80 Wolverine comicreeks van Chris Claremont en Frank Miller. In het verhaal lijdt Wolverine aan geheugenverlies en zoekt hij naar antwoorden met betrekking tot zijn verleden in de Japanse criminele onderwereld. Hier krijgt hij zowel liefde als ellende op zijn pad.



NieuwsFilm

meest populair