Castwijziging Superman: Man of Steel

Toch geen Julia Ormond als Lara, de moeder van Kal-El a.k.a. Superman.

Al enige tijd werd verondersteld dat actrice Julia Ormond de rol ging spelen van Lara, de geboortemoeder van Kal-El. Deadline meldt dat ze wordt vervangen door Ayelet Zurer in de superheldenfilm Superman: Man of Steel van regisseur Zack Snyder en producent Christopher Nolan.

Zurer zal te zien zijn naast Russell Crowe, die de rol speelt van Supermans vader Jor-El. De actrice is met name bekend van haar optredens in films als Angels and Demons (2009) en Munich (2005).

De titelrol als Superman / Clark Kent is voor Henry Cavill. De love-interest Lois Lane wordt gespeeld door Amy Adams en Michael Shannon en Antje Traue mogen zich omkleden voor de rollen als de villains Zod en Faora. Superman / Clark Kent door Henry Cavill. De rol als love-interest Lois Lane is in handen van Amy Adams en Michael Shannon en Antje Traue mogen zich omkleden voor de rollen als de villains Zod en Faora. De aardse ouders worden gespeeld door Kevin Costner en Diane Lane. Vanaf de zomer 2013 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair