Trailer beter bekeken: The Avengers

De 5 dingen die je niet hebt gezien, en ruim 70 high res screenshots.

Afgelopen dinsdag verscheen de trailer van The Avengers, die bol staat van de superhelden en actie. Op de website Comicbookmovie zijn vijf screenshots verschenen waarop iets te zien is wat je waarschijnlijk hebt gemist tijdens de supersnelle beelden. Na deze vijf screenshots zie je een selectie van 40 high res afbeeldingen uit de trailer van de superheldenfilm, die geregisseerd wordt door Joss Whedon. Bekijk hier nog eens 72 screenshots.

1. Captain America schiet nog met een machinegeweer
Al bij de trailer van Captain America: The First Avenger waren er klachten dat de superheld met "gewone" geweren schiet. Ondanks dat dit in de uiteindelijk film redelijk meeviel, zal Caps ook in The Avengers naar een wapen grijpen.



2. Zelfde harnas voor Iron Man
Iron Man draagt hetzelfde "outfit" als in Iron Man 2, ondanks dat de superheld in de eerdere films regelmatig wisselde van zijn "mark". Mogelijk volgt later in de film wel een compleet nieuw harnas.



3. De hamer Mjolnir ziet er nieuw uit, Thor ook
Ja, niet zo enorm belangrijk, maar het handvat van Thor's hamer is langer dan in Marvel's Thor van eerder dit jaar. Ook het outfit van Thor is grondig veranderd.



4. Loki's Weapon
Op de afbeelding is rechts op de voorgrond het wapen van het personage Loki te zien. Dit wapen gebruikt de villain op verschillende andere momenten in de trailer om de boel te laten exploderen.



5. De basis van The Avengers
Het lijkt erop dat de thuisbasis van het team de Stark Tower is. Hoe dit precies in de film gaat uitpakken is uiteraard onbekend, maar het lijkt er echter op dat de Stark Tower een belangrijke rol gaat spelen in de plannen van The Avengers.



Screenshots
Muisklik voor een vergroting





























The Avengers gaat op 3 mei 2012 in de Nederlandse filmtheaters in première. De trailer:



NieuwsFilm

meest populair