Algemeen

Trailer beter bekeken: The Avengers

De 5 dingen die je niet hebt gezien, en ruim 70 high res screenshots.

door Bram de Groot op 13.10.2011 om 08:00 in Algemeen
Afgelopen dinsdag verscheen de trailer van The Avengers, die bol staat van de superhelden en actie. Op de website Comicbookmovie zijn vijf screenshots verschenen waarop iets te zien is wat je waarschijnlijk hebt gemist tijdens de supersnelle beelden. Na deze vijf screenshots zie je een selectie van 40 high res afbeeldingen uit de trailer van de superheldenfilm, die geregisseerd wordt door Joss Whedon. Bekijk hier nog eens 72 screenshots.

1. Captain America schiet nog met een machinegeweer
Al bij de trailer van Captain America: The First Avenger waren er klachten dat de superheld met "gewone" geweren schiet. Ondanks dat dit in de uiteindelijk film redelijk meeviel, zal Caps ook in The Avengers naar een wapen grijpen.2. Zelfde harnas voor Iron Man
Iron Man draagt hetzelfde "outfit" als in Iron Man 2, ondanks dat de superheld in de eerdere films regelmatig wisselde van zijn "mark". Mogelijk volgt later in de film wel een compleet nieuw harnas.
3. De hamer Mjolnir ziet er nieuw uit, Thor ook
Ja, niet zo enorm belangrijk, maar het handvat van Thor's hamer is langer dan in Marvel's Thor van eerder dit jaar. Ook het outfit van Thor is grondig veranderd.
4. Loki's Weapon
Op de afbeelding is rechts op de voorgrond het wapen van het personage Loki te zien. Dit wapen gebruikt de villain op verschillende andere momenten in de trailer om de boel te laten exploderen.
5. De basis van The Avengers
Het lijkt erop dat de thuisbasis van het team de Stark Tower is. Hoe dit precies in de film gaat uitpakken is uiteraard onbekend, maar het lijkt er echter op dat de Stark Tower een belangrijke rol gaat spelen in de plannen van The Avengers.Screenshots
Muisklik voor een vergroting

The Avengers gaat op 3 mei 2012 in de Nederlandse filmtheaters in première. De trailer:9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Ik moet zeggen dat the hulk nog best mee valt Smiley face
ik had erger verwacht.

ziet er zeker en vast awsome uit! must see

Ereptile

Avatar

Ja ik had ook verwacht dat The Hulk er iets erger uitzag Smiley face Ik zit nu IGN's Rewind af te wachten van deze trailer Smiley face Meestal geven die enorm veel informatie mee Smiley face En ik heb nog geen still frame gezien van Loki die Tony Stark wegsmijt :P Dat zit echt in de trailer.

Enige wat ik over het hoofd heb gezien, was de Stark Tower Smiley face En Iron Man krijgt vast wel in deze film weer een update. De concept art blijft hem maar in een nieuw pak met een O vormige arc reactor showen.

Ereptile

Avatar

Sterker nog Smiley face IGN Rewind Theater heeft hun rewind van The Avengers al ;)

DMaarten

Avatar

Waarom zitten Thor en Capt. America te knokken :?

Frietgezicht

Avatar

DMaarten "Waarom zitten Thor en Capt. America te knokken :?"


Ego's?Elkaar niet kennen nog daar?Een van hun die onder een soort betovring is en ff kwaadaardig wordt?Kan van alles zijn..
Je moet eens weten in de strips hoeveel superhelden al tegen elkaar geknokt hebben.De vraag is eerder wie niet :P


Ik snap die top 5 niet,lijkt met alle moeite gemaakt want de nr 1 heeft iedereen we gezien en nr 3 is echt totaal niet boeiend.
En het pak van Iron Man zal me ook worst wezen,op zulke details let ik niet als ik zo'n blockbuster ga bekijken.Als Stark wat veranderd eraan leuk voor hem :P

Decepticon

Avatar

Dat de outfit van Thor grondig is veranderd valt echt reuze mee. Dat Mjolnir een langer handvat heeft, lijkt er wel op, als je plaatjes gaat vergelijken, maar ik twijfel er nog wel aan.

Iron Man's suite zal vast nog wel een upgrade krijgen, gezien de net gereleasde action figures, daar zie je de ronde arc-reactor weer en de verhogingen op de schouders. Ik heb het vermoeden dat Stark daar wapens in heeft gemaakt.

Hulk is tot nu toe awesome!!

meanrat

Avatar

Maar dan nu de hamvraag: waarom ontploffen er zoveel auto's?

Is Loki binnenkort een nieuw automerk en moeten andere merken er in de film aan geloven?

CineMan

Avatar

meanrat "Maar dan nu de hamvraag: waarom ontploffen er zoveel auto's?

Is Loki binnenkort een nieuw automerk en moeten andere merken er in de film aan geloven?"


das de campagne van audi... alle auto's worden opgeblazen alleen de audi blijf staan...

KeesjeNL

Avatar

meanrat "Maar dan nu de hamvraag: waarom ontploffen er zoveel auto's?

Is Loki binnenkort een nieuw automerk en moeten andere merken er in de film aan geloven?"


Er ontploffen altijd in dit soort films vele auto's, waarna ze ook bijna altijd op hun kop neerploffen:P. En net als in alle transformer-films, zien we nu ook een mooie dame in slow motion bewegen midden tussen de ontploffingen.

De foto van de vliegende Iron Man doet me trouwens erg denken aan de vliegscenes uit The Matrix 2 en 3...

NieuwsFilm

meest populair