Algemeen

Rollen volledig omgedraaid in Taken 2

Liam Neeson wordt gekidnapt en dochter Maggie Grace moet hem zien te redden.

door Jan-Peter Rook op 17.10.2011 om 13:59 in Algemeen
Het is al een tijdje bekend dat Liam Neeson terug zal keren als de overbezorgde vader en moordmachine in het geplande vervolg op Taken. Ook dochter Maggie Grace keert terug voor de sequel op de uitermate succesvolle film uit 2009. In plaats van Pierre Morel zit dit keer Olivier Megaton in de regisseursstoel. Het scenario komt van Luc Besson and Robert Mark Kamen.

Het eerste nieuwtje met betrekking tot Taken 2 is dat de vijand gespeeld zal gaan worden door Rade Sherbedgia. Verder heeft Fox onderstaande beschrijving van het plot vrijgegeven.

Rade Sherbedgia speelt Murad, de vader van één van de kidnappers die in de eerste film door Bryan Mills (Neeson) is omgelegd. De autoritaire Murad wil zijn zoon wreken en gijzelt Mills en diens vrouw tijdens hun vakantie in Istanbul. Niemand minder dan Mills' dochter Kim (Grace) gaat op pad om haar ouders te redden.

Taken 2 staat in de VS gepland op 5 oktober 2012. Hier nog eens de trailer van het origineel:


26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aston

Avatar

En heeft ze daar de skills wel voor, om haar paps te redden? :P

jochemb

Avatar

Ik hoop dat dit niet het plot is want het gene wat de orginele film zo leuk maakte was liam neeson die ass kickte, Die dochter was behoorlijk irritant

DashX

Avatar

Taken vond ik goed, maar op deze zit ik er niet meer op te wachten }:

jaime91

Avatar

jochemb "Ik hoop dat dit niet het plot is want het gene wat de orginele film zo leuk maakte was liam neeson die ass kickte, Die dochter was behoorlijk irritant"

Ben ik het deels mee eens. Het zou echt heel jammer zijn als ze het ass kicken dit keer niet meer aan Liam overlaten maar aan zijn dochter. Hoewel ik die dochter dan weer niet irritant ofzo vind maar als dit doorgaat vrees ik ook een kleinere rol voor Neeson en ik zie hem gewoon niet graag als slachtoffer maar inderdaad meer als de man die lekker ass kickt, dat maakte deel 1 namelijk zo tof!

MoviesKnower

Avatar

Ik vond die dochter ook super irritant het leek net alsof ze een kind van 7 was ofzo:|
Liam Neeson vond ik daarintegen echt supergoed ik hoop dat hij ook weer in actie komt.

B@chelor

Avatar

Nee! Ik had liever Liam als een badass gezien. Ik vond Taken al helemaal geen film voor een sequel.

PRIME

Avatar

Wat de hell?

Kom op zeg.. Die tienertuthola kon zichzelf niet eens redden op een tripje naar Parijs.. Is ze ineens een Lara Croft geworden?

En waarom verminken ze Liams karakter tot een gevangene? Maak deze film maar niet meer. Eikels. Ga maar aan die poepfilm over farmville werken pfff..Hollywood O+

SeanDeNiro

Avatar

Het kan dus alleen maar meevallen want beter als deel I zal het zo wie zo niet worden.

patrick_h

Avatar

PRIME "Hollywood O+"
Wat heeft Hollywood hier nou weer mee te maken?

PRIME

Avatar

patrick_h "Wat heeft Hollywood hier nou weer mee te maken?"Dat ze steeds vaker achterlijke ideeen krijgen.

patrick_h

Avatar

PRIME "Dat ze steeds vaker achterlijke ideeen krijgen."
De vraag was wat Hollywood met deze film te maken heeft.
- Ah, ik zie op de wikipedia-pagina van Taken dat het vervolg blijkbaar door Fox geproduceerd gaat worden.

Moviemagic

Avatar

Ik geloof hier geen z** van. Het zal wel een slechte grap zijn of gewoon miscommunicatie.

Banned

Avatar

Ja haha wat is deel 3 dan : Ze zijn beiden tegelijk ontvoerd...

ghossler

Avatar

Banned "Ja haha wat is deel 3 dan : Ze zijn beiden tegelijk ontvoerd..."


haha echt eah xD

maar ontopic, dit lijkt mij crap. Deel 1 vond ik juist zo goed omdat de rol van Liam Neeson overtuigend is en geloofwaardig omdat hij een ex CIA was ofzo. Wat gaat die chick doen? Good girl by day and kick ass by night?:S wth... Plus uiteraard omdat LIam neeson gewoon een baas is natuurlijk.. dat maakt deel 1 ook freaking awesome :D

Remco

Avatar

De vader van één van de kidnappers :|. Aan de andere kant het script van de 1e film was ook zo ongeloofwaardig als de pest natuurlijk. Met van die rare matig geacteerde gasten daar in Parijs. Je merkte wel duidelijk dat het een film was geschreven door europeanen. Daar gaat het toch altijd ergens mis.

benjamin

Avatar

Remco "De vader van één van de kidnappers :|. Aan de andere kant het script van de 1e film was ook zo ongeloofwaardig als de pest natuurlijk. Met van die rare matig geacteerde gasten daar in Parijs. Je merkte wel duidelijk dat het een film was geschreven door europeanen. Daar gaat het toch altijd ergens mis."


Fijn om te zien dat ik toch niet de enige ben die het eerste deel al verschrikkelijk vond. Het omdraaien van de rollen lijkt anders wel een manier om ervoor te zorgen dat de sequel hoe dan ook slechter wordt.

nietselam

Avatar

Vind het een zeer overgewaardeerde film die best leuk was om een keer te kijken en met een gave neeson maar verder nergens op sloeg.

Aston

Avatar

ghossler "haha echt eah xD

maar ontopic, dit lijkt mij crap. Deel 1 vond ik juist zo goed omdat de rol van Liam Neeson overtuigend is en geloofwaardig omdat hij een ex CIA was ofzo. Wat gaat die chick doen? Good girl by day and kick ass by night?:S wth... Plus uiteraard omdat LIam neeson gewoon een baas is natuurlijk.. dat maakt deel 1 ook freaking awesome :D"

Als het nou Hitgirl en Big Daddy waren, was het wel geloofwaardig geweest.:P

SJRSVLDT

Avatar

Ging het ook niet zo met Grease 2? Dat heeft ook niet al te best uitgepakt.
(dat ik dat überhaupt weet is al een wonder.. of gewoon verdacht :P)

movieboy

Avatar

Noooooooooooooooooooooo!

geen wijf aan de leiding komaan zeg...

rick512

Avatar

Aaaaarchg nee he, Komt die meid nog meer in beeld. In deel 1 was het meer dan zat. Nu ook nog eens de hoofdrol. Liever niet. Laat Neeson het maar lekker alleen doen.

michaelbay

Avatar

Nou ik heb eerlijk gezegd liever dat ze vervolg films maken dan al die creatieve zooi die 10000 oscars krijgt want dat zijn echt allemaal rukfilms. true grid, tree of life, black swan. stuk voor stuk super slecht. het lijkt wel of iedere film die een goeie recensie krijgt bij voorbaat ruk is en andersom ook. the other guys, transformers 3, laat die vervolgen maar komen...

chocoprince

Avatar

Michaelbay
18-10-2011 13:13
nou ik heb eerlijk gezegd liever dat ze vervolg films maken dan al die creatieve zooi die 10000 oscars krijgt want dat zijn echt allemaal rukfilms. true grid, tree of life, black swan. stuk voor stuk super slecht. het lijkt wel of iedere film die een goeie recensie krijgt bij voorbaat ruk is en andersom ook. the other guys, transformers 3, laat die vervolgen maar komen...

holy shit gast, dit is echt de meest belachelijke comment ooit, lutser.

11qqaazz

Avatar

chocoprince "Michaelbay
18-10-2011 13:13
nou ik heb eerlijk gezegd liever dat ze vervolg films maken dan al die creatieve zooi die 10000 oscars krijgt want dat zijn echt allemaal rukfilms. true grid, tree of life, black swan. stuk voor stuk super slecht. het lijkt wel of iedere film die een goeie recensie krijgt bij voorbaat ruk is en andersom ook. the other guys, transformers 3, laat die vervolgen maar komen...

holy shit gast, dit is echt de meest belachelijke comment ooit, lutser."


Maar het is dan ook Michaelbay he...snap je de grap niet?

ghossler

Avatar

Aston "Als het nou Hitgirl en Big Daddy waren, was het wel geloofwaardig geweest.:P"


true xD hoewel ik liever neeson zie dan cage, maar cage doet het ook heel goed in mijn boek Smiley face

NieuwsFilm

meest populair