The Fast and the Furious 6 en 7 back-to-back

Beide films worden samen opgenomen en worden ook inhoudelijk aan elkaar vastgeklikt.

Volgens de Los Angeles Times zullen The Fast and the Furious 6 en 7 back-to-back opgenomen worden. De Amerikaanse krant bevestigt daarmee het gerucht dat eerder deze maand op verschillende nieuwssites opdook. Het zevende deel van de populaire franchise zou bovendien meteen aansluiten op het (open) einde van de zesde film.

Het nieuws geeft aan dat Universal Pictures na het commercieel en kritisch succesvolle Fast Five een groot vertrouwen heeft in de reeks. De studio, die zich duidelijk geen zorgen maakt over mogelijke verliezen aan de box office, treedt hiermee in de voetsporen van bvb. Warner Bros.' Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 & 2 en Summit Entertainments The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 & 2.

Justin Lin, die de laatste drie delen in de F&F-reeks inblikte, zal de zesde én vermoedelijk ook de zevende film regisseren. De man heeft zo'n vertrouwen in de franchise dat hij er zelfs de vijfde Terminator-film links voor liet liggen. The Fast and the Furious 6 wordt op 24 mei 2013 in de Amerikaanse bioscopen verwacht.



NieuwsFilm

meest populair