Eindelijk titel voor Tarsem Singh's "Untitled Snow White film"

Voortaan kunnen we de komedie/actie-/avonturenfilm aanduiden met 'Mirror Mirror".

Er zijn al heel wat officiële foto's van de film vrijgegeven, maar een titel had de Snow White film van regisseur Tarsem Singh (The Fall, 2006 en Immortals, 2011) nog niet. Relativity Media heeft gisteren dan eindelijk de filmtitel prijsgegeven: de komedie/actie-/avonturenfilm gaat namelijk Mirror Mirror heten en het moet midden maart 2012 in de bioscoop verschijnen. Mirror Mirror duidt uiteraard op de bekende uitspraak "Mirror, mirror on the wall / Who is the most beautiful of all?" van de slechte koningin.

De film is Singhs interpretatie van het bekende The Brothers Grimm sprookje en wordt een hervertelling op een moderne manier boordevol komedie en avontuur. Het gaat over een boosaardige koningin (Julia Roberts) die grijpt de macht in het koninkrijk. Een verbannen prinses (Lily Collins) roept daarop de hulp in van zeven vindingrijke rebellen om haar geboorterecht terug te winnen. Andere rollen zijn voor Armie Hammer (Prince Andrew Alcott) en Nathan Lane als bediende van de slechte koning).

Deze film over Sneeuwwitje moet niet verward worden met Snow White and the Huntsman, die juni 2012 uitkomt. In deze hervertelling hebben o.a. Kristen Stewart, Chris Hemsworth en Charlize Theron belangrijke rollen.



NieuwsFilm

meest populair