Algemeen

Nieuw bloed voor wraakthriller Taken 2

Wie sluit zich aan bij o.a. Liam Neeson en Maggie Grace?

door Jeffrey op 09.11.2011 om 15:55 in Algemeen
De 27-jarige Amerikaanse acteur Luke Grimes (All the Boys Love Mandy Lane) zal een sleutelrol spelen in Taken 2, het vervolg op de succesvolle wraakthriller Taken uit 2008 waarin een voormalige CIA-agent zijn ontvoerde dochter uit de handen van Albanese criminelen probeert de redden.

In de sequel worden de rollen omgedraaid. Murad (Rade Sherbedgia), de vader van één van de kidnappers die in de eerste film door Bryan Mills (Liam Neeson) wordt vermoord, wil zijn zoon wreken en gijzelt Mills en diens vrouw tijdens hun vakantie in Istanbul. Niemand minder dan Mills' dochter Kim (Maggie Grace) gaat op pad om haar ouders te redden.

Luke Grimes zal in Taken 2 het vriendje spelen van Kim. De Amerikaanse bioscooprelease van de sequel staat gepland voor 5 oktober 2012. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Nee, nee en nog eens nee. Waarom wordt Neeson in hemelsnaam nou ontvoerd? Niet dat ik me aan die chick uit deel 1 gestoord heb ofzo maar zij is nou niet bepaald een type die opeens mensen gaan vermoorden en martial arts uit haar hoge hoed kan toveren. En daarbij Neeson als slachtoffer ipv keiharde killer zie ik ook niet echt zitten. Slecht idee dit. :N

McClane

Avatar

Taken was een bijzonder goede film waar absoluut geen vervolg bij nodig is, al helemaal niet met een verhaal waarin zijn lieve naïeve dochter in een badass chick moet veranderen om haar kennelijk inmiddels hulpeloze vader te redden. Whyyy :?

NieuwsFilm

meest populair