[UPDATE] "Batgirl" in The Dark Knight Rises?

Ellen Page zou de rol spelen van Barbara Gordon.

De laatste editie van Empire Magazine heeft behoorlijk wat los gemaakt. De website TDKR Rumors komt namelijk met het gerucht dat Ellen Page (Super, 2010 en X-Men: The Last Stand, 2006) een cameo heeft als Barbara “Babs” Gordon, de dochter van Commissioner James Gordon (Gary Oldman). Zij groeit later uit tot Batgirl. Een van de lezers van de website TDKR Rumors, die toegang zou hebben gehad tot de set van The Dark Knight Rises, stuurde een foto met daarop de naam en de rol van Page.

Update: De website Screenrant zegt betrouwbare informatie te hebben ontvangen dat onderstaande foto (niet geheel verrassend) NEP is.



Ondanks dat het er alle schijn van heeft dat het een losse flodder is, zou het zomaar waar kunnen zijn. Regisseur Christopher Nolan zei tegenover Empire Magazine dat TDKR zich acht jaar na The Dark Knight. In deze film was het personage Barbara Gordon al te zien (zie onder) en had zij een leeftijd van circa 8 of 9 jaar. In TDKR zal ze dus een jaar of 17 zijn. Page, die ook in Nolans Inception (2010) te zien was, zou zo mogelijk een cameo kunnen hebben.



Al met al is dit duidelijk een gerucht en vooralsnog zal dit ook zo blijven. Mogelijk komt de waarheid boven tafel als de eerste volledige trailer verschijnt. Deze wordt verwacht bij de release van Sherlock Holmes 2, midden december.



NieuwsFilm

meest populair