Jonge Superman lijkt gecast

Wederom een bewijs dat Bryan Singers Superman Returns (2006) volledig wordt genegeerd.

Ondanks dat er vanuit Warner Bros. nog niets officieel bekend is gemaakt over de casting van een jonge Clark Kent, viel het de website Comicbookmovie op dat op de website IMDb de tienjarige acteur Cooper Timberline staat aangeduid om de negenjarige Clark Kent te gaan spelen in Superman: Man of Steel van regisseur Zack Snyder en producent Christopher Nolan. Uiteraard kan dit nog wijzigen, maar deze vermelding geeft wederom aan dat er geen enkele rekening wordt gehouden met Bryan Singers Superman reboot Superman Returns uit 2006.

Mocht binnenkort officieel bekend worden Timberline de rol speelt, dan volgt hij Stephan Bender op die in Singers Superman Returns de 15-jarige Kent speelde. De carrière van Bender heeft daar overigens geen enorme boost van gekregen. De jonge Timberline lijkt daar minder voor hoeven te vrezen, aangezien hij ook te zien zal zijn in de film Of Men and Mavericks (2012) met namen als Jonny Weston, Gerard Butler en Elisabeth Shue. Timberline:

In Man of Steel zal de jonge Clark Kent te zien zijn via flaskbacks. De titelrol als Superman / Clark Kent is voor Henry Cavill. De love-interest Lois Lane wordt gespeeld door Amy Adams en Michael Shannon en Antje Traue mogen zich omkleden voor de rollen als de villains Zod en Faora. Superman / Clark Kent door Henry Cavill. De rol als love-interest Lois Lane is in handen van Amy Adams en Michael Shannon en Antje Traue mogen zich omkleden voor de rollen als de villains Zod en Faora. De aardse ouders worden gespeeld door Kevin Costner en Diane Lane. Vanaf de zomer 2013 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair