Video

Teaser trailer The Expendables 2!

Wederom een trailer van een grote titel uit 2012.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 15.12.2011 om 08:22 in Video
Na de onlangs verschenen trailers van John Carter, The Cabin in the Woods, Battleship, Men in Black 3, G.I. Joe: Retaliation, Rock of Ages en The Dictator kun je hieronder kijken naar de eerste teaser trailer van The Expendables 2, een andere grote titel die in 2012 verschijnt. En we wachten nog op de trailers van o.a. The Hobbit: An Unexpected Journey, The Dark Knight Rises en Prometheus.

In de actieheldenfilm van Simon West hebben Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Randy Couture, Terry Crews, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger en Yu Nan in de actiefilm voorbijkomen.

Vanaf 16 augustus 2012 in de Nederlandse bioscoop.

De officiele synopsis: The Expendables are back and this time it’s personal… Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Lee Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) and Hale Caesar (Terry Crews) — with newest members Billy the Kid (Liam Hemsworth) and Maggie (Yu Nan) aboard — are reunited when Mr. Church (Bruce Willis) enlists the Expendables to take on a seemingly simple job. The task looks like an easy paycheck for Barney and his band of old-school mercenaries. But when things go wrong and one of their own is viciously killed, the Expendables are compelled to seek revenge in hostile territory where the odds are stacked against them. Hell-bent on payback, the crew cuts a swath of destruction through opposing forces, wreaking havoc and shutting down an unexpected threat in the nick of time — six pounds of weapons-grade plutonium; enough to change the balance of power in the world. But that’s nothing compared to the justice they serve against the villainous adversary who savagely murdered their brother. That is done the Expendables way….
51 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steenvoorden

Avatar

Oh sweet van damme vs norris.

Banned

Avatar

Kijk dat heb ik nu niet. Die liefde voor die ouwe actiehelden. Niks voor mij.

Geertwillemvanbeek

Avatar

F*CKING vet! kan niet wachten:~ dit is nog maar het begin!!! Hel Yeah!

T+)

filmjunky

Avatar

:W super vet :W
kan niet wachten!
heerlijke aktie knaller :E

FilmMaster

Avatar

Haha arnold in terminator stijl.

benjamin

Avatar

Banned "Kijk dat heb ik nu niet. Die liefde voor die ouwe actiehelden. Niks voor mij."


Ik vrees dat ik die ook mis. Misschien ben ik gewoon te jong om dit helemaal te waarderen, want op zich zijn al die actiehelden toch maar matige acteurs (al vind ik Willis dan weer wel zeer goed) en dat lijkt mij toch meer te storen dan wie hun glorieperiode bewust heeft meegemaakt. Maar met deel één heb ik mij toch wel kunnen vermaken, dus misschien gebeurt dit nu ook weer. Uit de teaser kun je alvast niet zo veel halen.

Rich Art

Avatar

Ik denk dat het inderdaad helpt als je deze helden in de jaren 80/90 hebt zien ass kicken!

MikeyMo

Avatar

Oh dit bracht zojuist een glimlach van oor tot oor op mijn gezicht :D

Pimolition

Avatar

Knijtervet, al speelt Willis weer net zo ontzettend slecht als in Expendables 1. Het is vast grappig bedoeld maar komt ontzettend geforceerd over...

Aston

Avatar

Rich Art "Ik denk dat het inderdaad helpt als je deze helden in de jaren 80/90 hebt zien ass kicken!"

Ik ben geboren in 1990 maar Arnold is toch een van mijn favoriete acteurs. Heerlijk die laatste shot met Schwarzenneger. Brings up good memories.:E

MikeyMo "Oh dit bracht zojuist een glimlach van oor tot oor op mijn gezicht :D"

:Y

Chrischzz

Avatar

Ze hebben al een trailer van 10 minuten nodig om iedereen te introduceren..Anyway.. dit wordt wel weer kicken..
Deel 1 was wel grappig en onderhoudend..

JBT

Avatar

Dat nummer wat ze voor deze teaser gebruiken, volgens mij komt dat uit de The A-Team film van vorig jaar.
Maar vette teaser, ben benieuwd naar meer!

bose

Avatar

Was het maar weer zomer
ga natuurlijk met me vrienden er naar toe dit is DE mannenfilm 2012!!!
bier en schieten:Y

Decepticon

Avatar

MikeyMo "Oh dit bracht zojuist een glimlach van oor tot oor op mijn gezicht :D"
Ja bij mij ook! :E

Alleen jammer, zoals Benjamin al zegt, dat uit deze teaser niet veel te halen valt, wat uiteindelijk toch ook wel weer de bedoeling is van een teaser. Het enigste wat duidelijk is, dat Bruce Willis zijn gram komt halen bij Barney Ross en wie de hoofdrolspelers zijn.

Blij om te zien dat Jet Li gelukkig weer van de partij is!
Ook mooi bedacht van die 2 messen in de schedel als intro, om aan te duiden dat het deel 2 is. En dan al die wapens die om de schedel omhoog komen T+)

Banned

Avatar

Is er niemand die toegeeft dat dat eerste deel helemaal niet goed was. Misschien leuke actie maar verder is er niks te zoeken in die film.

Decepticon

Avatar

Banned "Is er niemand die toegeeft dat dat eerste deel helemaal niet goed was. Misschien leuke actie maar verder is er niks te zoeken in die film."
:-S NEE! :E

Je bent denk ik niet opgegroeid met deze legendes. The Expendables is imo de definitie van een actiefilm, 1 uit de 80's naar de explosieve maatstaven van nu. De film is als actiefilm gewoon goed. De film doet wat de film moet doen, en dat is vermaken. Ik zit niet te malen om het verhaal, dat zat ook zo goed als nooit in een Stallone vehikel.

Decepticon

Avatar

Edit: Oeps, ik was vergeten de synopsis te lezen toen ik hem plaatste :9

We gaan dus een Expendable verliezen, ik heb het gevoel dat dat Jet Li zal zijn.

UndercoverPanda

Avatar

Banned "Is er niemand die toegeeft dat dat eerste deel helemaal niet goed was. Misschien leuke actie maar verder is er niks te zoeken in die film."


Ik ben geen voorstander van het verstand-op-nul argument, maar als er nou één film is waarvoor dit argument wel opgaat is het The Expendables wel. Brute actie, coole actiehelden (ik ben er ook niet mee opgegroeid, maar je moet wel onder een steen geleefd hebben als je nog nooit een film met Stallone, Schwarzenegger of Willis gezien hebt) en awesome mannenhumor. Het is geen film die Oscars gaat winnen ofzo, maar in zijn genre is het een toppertje.

Of je moet natuurlijk een vrouw zijn :P

KeesD

Avatar

Dit word gewoon weer een heerlijke film.
Een ode aan de jaren 80 en 90, ben opgegroeid met deze helden.
Liep vroeger voor hun nieuwe films de videotheek plat, ja mensen, toen huurden we nog VHS.

Dit zijn no nonsens actie films en dat moet je waarderen voor wat het is.

jaime91

Avatar

Oooooooow man haat deze teaser! Hij is gewoon veeeeel te kort en ik wil een volledige trailer zien van 2 minuten!:P Zo ongeloofelijk vet dit! Die synopsis klinkt al beter als de vorige maar eh dat er een expendable aan zijn eind zou komen was toch al bekend. Dat was toch Mickey Rourke? Die niet voorbij komt in deze teaser maar goed En als hij het niet is vrees ik voor Jet Li omdat ik geruchten gehoord had dat zijn rol alleen in Japan zou zijn opgenomen. Maja we zullen zien,ik heb hier in ieder geval heul heeeul veel zin in!:E

GREAT martial art fan

Avatar

Magnifiek man, eindelijk een Teaser Trailer, werd tijd haha. Had het net gezien op fb. Ik kreeg al direct weer datzelfde gevoel vanbinnen zoals ik de eerste beelden van de eerste film in de cinema zag, moeilijk te omschrijven welk gevoel het is, maar het is alleszins een goed teken T+)

Nog geen echte vaste verhaal lijn word voorgesteld natuurlijk maar het zijn gewoon de eerste beelden om de personages voor te stellen, zoals iedereen kan zien. Ze moeten de spanning kunnen opbouwen :)

Weet er iemand toevallig wat de gemiddelde tijd is dat de echte eerste trailer na de Teaser Trailer (zoals deze) uitkomt?

Bedankt alvast, veel groeten van België ;)

movieboy

Avatar

Dit wordt geweldig!!!!!!!!!! truly amazing cast!

kan niet w8ten!

movieboy

Avatar

Weet er iemand toevallig wat de gemiddelde tijd is dat de echte eerste trailer na de Teaser Trailer (zoals deze) uitkomt?

Bedankt alvast, veel groeten van België ;)[/quote]

ik denk 2 minutten 30 +- De trailer.

larsje

Avatar

Dit wordt een heerlijk over de top aktie film met al me jeugdhelden haha. Zag ik nou ook lundgren ? die ging toch dood in deel 1

Gigan72

Avatar

Al mijn helden van vroeger weer in 1 film nice.
Deel 1 was prima vermaak dus kom maar op met deel 2

GREAT martial art fan

Avatar

movieboy "Weet er iemand toevallig wat de gemiddelde tijd is dat de echte eerste trailer na de Teaser Trailer (zoals deze) uitkomt?

Bedankt alvast, veel groeten van België ;)"


ik denk 2 minutten 30 +- De trailer.[/quote]

um, ik bedoelde het eindelijk anders, misschien heb ik het verkeerd verwoord (sorry daarvoor), ik bedoelde hoeveel weken na de Teaser Trailer komt een volledige trailer uit?

Thx :)

B@chelor

Avatar

Banned "Is er niemand die toegeeft dat dat eerste deel helemaal niet goed was. Misschien leuke actie maar verder is er niks te zoeken in die film."


Ja en nee. Eigenlijk was het een B-film met een groot budget.

jaime91

Avatar

larsje "Dit wordt een heerlijk over de top aktie film met al me jeugdhelden haha. Zag ik nou ook lundgren ? die ging toch dood in deel 1"

Dan heb je het einde van deel 1 niet gezien. http://www.youtube.com/watch?v=RkLxp9CwyUQ

Frietgezicht

Avatar

Ik kom uit 84 dus kom schokkend klaar als ik dit zie!
Can't wait!

abba82

Avatar

Mensen kunnen zeggen wat ze willen maar dit gaat een vette film worden. Al is het verhaal super slecht, zoveel aktiehelden in 1 film.

:W:W:W:W:W:W:W:W

Dunno1984

Avatar

Frietgezicht "Ik kom uit 84 dus kom schokkend klaar als ik dit zie!
Can't wait!"


hehe.
heerlijk om ze weer in film samen te zie
bring back the 90's (and 80's) !!!

Paranoid

Avatar

Al die oude actiehelden, ik krijg al kippenvel als er ik aan denk. Voor iedereen die de films van de jaren 80/90 nog heeft meegemaakt, is dit echt geweldig. Jeugdsentiment ten top!

Kilian

Avatar

Dit wordt EPIC :P

PRIME

Avatar

REMEMBER THIS SHIT AT CHRISTMAS!

Gigan72

Avatar

Paranoid "Al die oude actiehelden, ik krijg al kippenvel als er ik aan denk. Voor iedereen die de films van de jaren 80/90 nog heeft meegemaakt, is dit echt geweldig. Jeugdsentiment ten top!"


Mee eens ik ben geboren in 1972 dit zijn echt mijn actie helden van toen ( de meeste dan die er in mee doen )

Decepticon

Avatar

PRIME "REMEMBER THIS SHIT AT CHRISTMAS!"
T+)
Echt een tijdloze quote, die kan van mij de boeken in!

Frietgezicht

Avatar

DE TERING.
Ik zie nu pas boven dat die pas in Augustus gaat draaien,dacht echt in Maart ofzo al,8 maanden nog,pfff..

SeanDeNiro

Avatar

Das mooi balen dan patatgelaat.
Ik vond deel I erg tegenvallen gezien de line up. Hopelijk wordt dit deel beter.

CruiseFan

Avatar

benjamin "Ik vrees dat ik die ook mis. Misschien ben ik gewoon te jong om dit helemaal te waarderen, want op zich zijn al die actiehelden toch maar matige acteurs (al vind ik Willis dan weer wel zeer goed) en dat lijkt mij toch meer te storen dan wie hun glorieperiode bewust heeft meegemaakt. Maar met deel één heb ik mij toch wel kunnen vermaken, dus misschien gebeurt dit nu ook weer. Uit de teaser kun je alvast niet zo veel halen."


Ik volg jou, nog om exact dezelfde reden ook.

Geertwillemvanbeek

Avatar

Valt het niemand op?!?!?!?! waar is Scott Adkins?!?!?!?!

Maar deze film wordt zowiezo vet!!!

rvg1983

Avatar

Geertwillemvanbeek "Valt het niemand op?!?!?!?! waar is Scott Adkins?!?!?!?!

Maar deze film wordt zowiezo vet!!!"


Bekijk de trailer nog eens:
En zodra Van Damme in het beeld kom, moet je even snel rechts van hem kijken. Daar staat Scott "Boyka" Adkins

Geertwillemvanbeek

Avatar

rvg1983 "Bekijk de trailer nog eens:
En zodra Van Damme in het beeld kom, moet je even snel rechts van hem kijken. Daar staat Scott "Boyka" Adkins"


Klopt maar zoiets kun je toch niet serieus nemen?:?

rvg1983

Avatar

Geertwillemvanbeek "Klopt maar zoiets kun je toch niet serieus nemen?:?"


Dat ben ik dan ook wel weer met je eens.
Adkins moet gewoon een grote rol hebben in deze film!:Y

Decepticon

Avatar

Geertwillemvanbeek "Klopt maar zoiets kun je toch niet serieus nemen?:?"
Tuurlijk wel. Gary Daniels werd bij deel 1 ook nooit vermeld en die had ook een grote rol als bad guy. En 1 van de gaafste actie scenes met Li en Statham.
Adkins moet je zien als vervanger van Daniels. Ik heb het gevoel dat hij Jet Li of Jason Statham gruwelijk op z'n donder gaat geven, althans dat hoop ik. Zo'n vechtsportspecialist kunnen en mogen ze gewoon niet onbenut laten.

jaime91

Avatar

Decepticon "Tuurlijk wel. Gary Daniels werd bij deel 1 ook nooit vermeld en die had ook een grote rol als bad guy. En 1 van de gaafste actie scenes met Li en Statham.
Adkins moet je zien als vervanger van Daniels. Ik heb het gevoel dat hij Jet Li of Jason Statham gruwelijk op z'n donder gaat geven, althans dat hoop ik. Zo'n vechtsportspecialist kunnen en mogen ze gewoon niet onbenut laten."

Denk je serieus dat ze dat gaan doen? Wat je zelf ook al zegt bij Daniels (toch voor veel mensen een ietwat onbekende martial artist) hebben ze dat ook niet gedaan,sterker nog hij had inderdaad 1 van de bruutste vechtscenes in de film. Daar was ik toen deel 1 uitkwam wel heel bang voor maar ben blij dat ze Daniels goed naar voren hebben laten komen en ik weet zeker dat dat met Adkins (die toch ook nog vrij onbekend is) ook gaan doen.

ghossler

Avatar

Dit is geweldig haha... en jet li zit er tog in :D:D jammer dat ze niet donnie yen konden strikken hiervoor :D maar norris, van damme, arnold enwillis erin.. met stallone wat een bazen hahaha :D EPIC wordt dit! lekkere knal film xD

marcjeb

Avatar

Wat als chuck norris dood gaat in deze film ?>:P Zet de wereld op ze kop denk ik.

UndercoverPanda

Avatar

marcjeb "Wat als chuck norris dood gaat in deze film ?>:P Zet de wereld op ze kop denk ik."


Chuck Norris died 20 years ago, Death just hasn't worked up the courage to tell him yet ;)

Decepticon

Avatar

jaime91 "Denk je serieus dat ze dat gaan doen? Wat je zelf ook al zegt bij Daniels (toch voor veel mensen een ietwat onbekende martial artist) hebben ze dat ook niet gedaan,sterker nog hij had inderdaad 1 van de bruutste vechtscenes in de film. Daar was ik toen deel 1 uitkwam wel heel bang voor maar ben blij dat ze Daniels goed naar voren hebben laten komen en ik weet zeker dat dat met Adkins (die toch ook nog vrij onbekend is) ook gaan doen."
Ja, waarom niet? Voor als er een 3e film komt, misschien niet leuk. Maar het is imo wel realistischer als er 1 van de good guys het loodje legt. Ze zijn tenslotte expendable.
En die geruchten dat Jet Li zijn scenes apart in China opgenomen zijn, helpen daar ook wel aan bij.

marcjeb

Avatar

UndercoverPanda "Chuck Norris died 20 years ago, Death just hasn't worked up the courage to tell him yet ;)"


lol:P ja die ken ik.

nieuwslaatste nieuws

meest populair