Nieuwe foto's The Hobbit

Nieuwe blik op Bilbo Baggings en zijn compagnons.

Gisteren zagen we al een nieuwe foto van het personage Bilbo Baggings, gespeeld door Martin Freeman. In het tijdschrift Total Film zijn ook nieuwe foto's van hem verschenen, omringd door de dwergen die hem begeleiden tijdens zijn avontuurlijke zoektocht in de back-to-back opgenomen films The Hobbit: An Unexpected Journey en The Hobbit: There and Back Again, beide geregisseerd door Peter Jackson. Hieronder zie je de scans van het artikel en de begeleidende foto's en de eerder verschenen foto van Bilbo in hi-res.




Het eerste deel uit de tweeluik verschijnt 14 december 2012. Het slotstuk begint op 13 december 2013. Waarschijnlijk kun je morgen de teaser trailer bekijken.



The Hobbit films vertellen het verhaal over de simpele hobbit Bilbo Balings, die een rustig leventje leidt in de Gouw in Midden-aarde. Zijn gemakkelijke bestaan komt echter abrupt ten einde wanneer op een dag de tovenaar Gandalf op zijn deur klopt en een groep dwergen meebrengt. Zij weten Bilbo te overtuigen om een tocht te ondernemen waarbij hij oog in oog zal komen te staan met de draak Smaug, die lang geleden een schat heeft gestolen van de Dwergen. De enorme gevaren die een dergelijke toch met zich meebrengt, zijn de onervaren Bilbo echter onbekend. Voor hij het weet, is hij op avontuur en komt hij in aanraking met trollen, wolven, reusachtige spinnen, aardmannen en niet te vergeten de draak Smaug zelf.



NieuwsFilm

meest populair