Hoofdrolspelers willen ieder 15 miljoen dollar voor The Hangover III

Zach Galifianakis, Ed Helms en Bradley Cooper lijken te beseffen dat Warner Bros. ze nodig heeft.

Na het onmetelijke succes van The Hangover en sequel The Hangover: Part II was het natuurlijk niet moeilijk om te voorspellen dat er ook een derde deel aankomt. Er zit echter een kleine kink in de kabel aangezien hoofdrolspelers Bradley Cooper, Zach Galifianakis en Ed Helms met z'n drieën een front zijn gevormd tijdens de onderhandelingen voor Todd Phillips' The Hangover: Part III. De heren willen alle drie 15 miljoen dollar zien voor de klus. Om je een beetje perspectief te geven: het budget van de eerste film was in zijn totaliteit maar 35 miljoen dollar.

THR bericht dat Cooper, Galifianakis en Helms waarschijnlijk hun zin zullen krijgen. Dit is nogal een verbetering ten opzichte van hun salaris bij de eerste twee films: ze kregen minder dan 1 miljoen dollar voor het origineel en 5 miljoen dollar voor deel twee. Het bedrag van 15 miljoen dollar per persoon lijkt natuurlijk erg veel, maar gezien het feit dat de eerste twee delen wereldwijd respectievelijk 467 miljoen dollar en 581 miljoen dollar binnenhaalden, kan Warner Bros. het op zich best ophoesten.

The Hangover: Part III speelt zich af in Los Angeles en zal aanzienlijk afwijken van de eerste twee films. Galifianakis zei laatst dat het een idee is om zijn personage uit het gekkenhuis te laten ontsnappen, uiteraard met behulp van de wolf pack.

Warner Bros. hoopt deze zomer met de productie te kunnen beginnen voor een release in het voorjaar van 2013.



NieuwsFilm

meest populair