The Rock in onderhandelingen voor Hercules

Hij zou de titelrol in Brett Ratner's nieuwste film op zich nemen.

Dwayne "The Rock" Johnson werkt flink aan zijn acteercarrière. Na Fast Five en Journey 2: The Mysterious Island werkt de acteur nu aan G.I. Joe: Retaliation en maakt hij zich op voor een rol in Michael Bay’s Pain and Gain. Nu is de acteur ook in onderhandelingen om de rol van de Griekse held Hercules te spelen in een film die gebaseerd zal worden op Steve Moore’s in 2008 verschenen graphic novel Hercules: The Thracian Wars.

Het verhaal volgt Hercules als hij samen met zijn zes oorlogskompanen opgeroepen wordt door de koning van Thracië, om diens leger om te vormen tot een bloeddorstige, meedogenloze moordmachine. De zoon van Zeus besluit toe te geven aan de lokroep van oorlog en goud, maar in Thracië vindt hij alleen oorlog, moord, deceptie en opoffering, waardoor Hercules erachter komt hoever hij van zijn vaders gratie verwijderd is en wat hij moet doen om deze terug te winnen.

De plaats op de regiestoel zal ingenomen worden door Brett Ratner, die al lange tijd favoriet voor de verfilming was. Het scenario dat gebaseerd is op de graphic novel is geschreven door Ryan Condal. Hij schreef eerder het scenario van Paradise Lost, dat er niet lijkt te komen.

Wanneer Hercules uit zou moeten komen is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair