Video

Monsterlijke featurette "Chimera" van Wrath of the Titans

Enorme lading vreemde monsters in het VFX overbelade vervolg op Clash of the Titans.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 22.03.2012 om 08:00 in Video
Net als in de trailer van zijn vorige film Battle: Los Angeles (2011) barst het in Jonathan Liebesmans Wrath of the Titans van de visuele effecten. De regisseur heeft een overvloed aan monsters voor ons in petto en laat het onderwerp van onderstaande twee minuten durende featurette nou net een van de grootste monsters zijn: Chimera, een soort tweekoppige draakwolf met een slang als staart.

De opvolger van Clash of the Titans (2010) draait vanaf 29 maart in de (3D) bioscoop.

In Wrath of the Titans heeft Perseus (Sam Worthington) een rustig leven opgebouwd. Hij is visser en heeft een tien jaar oude zoon. In de tussentijd woedt de strijd tussen de Titanen en de Goden in alle hevigheid voort. Door de afnemende religiositeit van de mensheid nemen de krachten van de Goden af, waarop de leider van de Titanen, Kronos, weet te ontsnappen. Hij is de vader van Zeus, Hades en Poseidon (Danny Huston). Zij lieten hem achter in de Tartarus, maar kunnen hem dus niet meer tegenhouden. Tot overmaat van ramp besluit Ares over te lopen naar de kant van de Titanen, en Zeus te ontvoeren naar de onderwereld. Aan Perseus de taak om Zeus te redden, de Titanen te verslaan en de mensheid wederom te redden.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ziet er echt niet verkeerd uit :) 29 maart is al volgende week! Voor mij de start van een fantastisch 2012 filmjaar :D De youtube versie:

Banned

Avatar

benjamin "Neem aan dat er dan nog meer featurettes van deze lieve diertjes gaan komen, ga die misschien wel overslaan: heb zo'n vermoeden dat deze wel een ideetje is om met vrienden te gaan zien en dan laat ik mij liever zo veel mogelijk verrassen in de filmzaal.

Trailer was trouwens in het voorprogramma van John Carter en de 3D zag er niet buitengewoon, maar ook niet buitengewoon slecht uit."


Ga jij naar Kinepolis of woon jij in nederland ? Zoja vind je het ook niet dat het voorprogramma van kinepolis immens belachelijk is geworden? Van Wist je dat ? en bla bla en een quiz over een film? Ik lach me altijd in een deuk. Het irritantste is dan ook dat ze zeggen dat het nog 16 minuten zal duren voor de film begint.

filmjunky

Avatar

Nice T+)
heb er zin in!
in IMAX bij pathe eindhoven
IMAX rules :W

Robintje

Avatar

benjamin "Trailer was trouwens in het voorprogramma van John Carter en de 3D zag er niet buitengewoon, maar ook niet buitengewoon slecht uit."


Klopt, alleen was het wel een van de eerste trailers die ze lieten zien, dat vond ik wel minder en jammer.

Ik heb de kaartjes voor Pathe Eindhoven IMAX 3D al 2 weken geleden besteld, valt me op dat ik de enige ben ( met z'n 3en ) die tot nu toe heeft gekocht / gereserveerd. Net als JC, was ook pas 1 dag van tevoren redelijk goed uitverkocht.. tot die tijd was ik met nog stuk of 10 mensen die kaartjes hadden gekocht / gereserveerd.

Robintje

Avatar

Ik snap wat je bedoelt haha.

Ik woon zelf in NL, mijn vader in Belgie.. wij gaan vaak zat naar Eurocinema Genk.. die oude mijn. Zeer fijne bioscoop. Alleen ik ben nu echt IMAX gewend en als je dan daarheen gaat stelt het niks meer voor.. vooral toen ik Transformers DOTM IMAX 3D had gezien en daarna in Belgie bij EC Genk.. wat een wereld van verschil.

movieboy

Avatar

Mijn lijstje van top films begint voller te worden XD

Ik vind het prachtig dat acteurs zoals Sam W zich vaak hard laten inleven tijdens zulke scenes =). Niet dat de meeste acteurs dat niet doen of zo...,voor iemand gelijk sam worthington die maar 5milioen heeft.. is dat exceptionally weinig...

Tof review was dat.

michaelbay

Avatar

Er staat: laat dit nou net een van de grootste zijn: chimera?

ik heb de trailer gezien en het lijkt me toch echt de kleinste die er tussen zit.

filmjunky

Avatar

robinbeckers "Klopt, alleen was het wel een van de eerste trailers die ze lieten zien, dat vond ik wel minder en jammer.

Ik heb de kaartjes voor Pathe Eindhoven IMAX 3D al 2 weken geleden besteld, valt me op dat ik de enige ben ( met z'n 3en ) die tot nu toe heeft gekocht / gereserveerd. Net als JC, was ook pas 1 dag van tevoren redelijk goed uitverkocht.. tot die tijd was ik met nog stuk of 10 mensen die kaartjes hadden gekocht / gereserveerd."


komt denk ik omdat de meeste mensen pathe unlimited hebben en dan kan je 90 min voor de film pas je kaartje ophalen en moet je 30 min van tevoren hem opgehaald hebben! en bij de imax zaal in eindhoven kunnen ongeveer 460 man binnen als je een beetje optijd bent heb je altijd plaats!
maar ik ben er :Y
:W IMAX pathe eindhoven :W

benjamin

Avatar

Neem aan dat er dan nog meer featurettes van deze lieve diertjes gaan komen, ga die misschien wel overslaan: heb zo'n vermoeden dat deze wel een ideetje is om met vrienden te gaan zien en dan laat ik mij liever zo veel mogelijk verrassen in de filmzaal.

Trailer was trouwens in het voorprogramma van John Carter en de 3D zag er niet buitengewoon, maar ook niet buitengewoon slecht uit.

movieplanet124

Avatar

Mijn lijst wordt ook steeds grooter met films die ik zeker ga kijken in de biscoop. En daar is deze zeker 1 van geweldig

Steve-O

Avatar

Toch best wel vet!

Een verbetering zal het vast wel zijn op CotT maar of het een goeie film gaat worden...... Denk 't niet. Maar acht, wie weet ga ik er wel heen :P Misschien dat 'ie in de grote zaal in Catharijne draait, veel groter dan dat hebben we niet in Utrecht hè..

Angelater

Avatar

Verdomme, dit is echt een film waar ik niet naar uit wil kijken, maar het wel blijf doen :'(

bestmovieman86

Avatar

Wat ik niet begrijp aan dit wezen.

hij moest eruit zien alsof ie uit de hel komt....

waarom heeft hij dan een vacht?

Banned

Avatar

Er is een nieuwe featurette verschenen op Itunes Trailers van een nieuw monster. Vraag nu niet hoe het heet :P