Bay's buitenaardse schildpadden blijken geen tieners

De werktitel van de nieuwe TMNT-film zou zijn 'Ninja Turtles'.

Het was een beetje een hectische week voor Michael Bay's Teenage Mutant Ninja Turtles-film. Op Bay's aankondiging dat de ninja's in deze film geen mutanten zullen zijn, kwamen flink wat reacties van fans.

Hierop probeerde Bay de fans gerust te stellen en uitte co-bedenker Peter Laird zijn vertrouwen in de aanpak van producer Bay en regisseur Jonathan Liebesman. De werktitel van de film zou nu ook wel eens wat stof op kunnen laten waaien. Deze blijkt namelijk Ninja Turtles te luiden.

Daarbij is dus niet alleen het ‘mutant’ maar ook het ‘teenage’ stuk uit weggelaten. Dat zou erop kunnen duiden dat de film ook het tieneraspect laat varen. Dan zijn de buitenaardse ninja-schildpadden dus gewoon… buitenaardse ninja’s. Anderzijds zou het ook gewoon te maken kunnen hebben met marketing. Denk bijvoorbeeld aan John Carter, waarbij Disney Of Mars uit de titel liet.

Of de interpretatie van Michael Bay en Jonathan Liebesman daadwerkelijk ook het tiener-aspect laat varen is nog even afwachten. Zeker weten doen we het vanaf 25 december 2013, want vanaf dan moet de film in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair