Twee slechteriken voor Die Hard 5

Sebastian Koch en Yulia Snigir tekenen voor A Good Day to Die Hard.

De website Variety meldt dat acteur Sebastian Koch en fotomodel/actrice Yulia Snigir hebben getekend voor de rollen van de slechteriken in A Good Day to Die Hard, de vijfde Die Hard film. Koch moet het personage Komorov spelen en Snigir speelt Irina. Ze sluiten zich aan bij Bruce Willis, die uiteraard terugkeert als John McClane, en Jai Courtney, die McClane's zoon Jack speelt.

A Good Day to Die Hard speelt zich voornamelijk af in Rusland. De film start met de reis van John McClane richting Moskou, waar zijn (verdwaalde) zoon gevangen zit voor een onbekend vergrijp. Eenmaal aangekomen blijkt al snel dat de arrestatie van zijn zoon te maken heeft met een wereldbedreigende terroristische aanslag.

Koch is voornamelijk bekend van zijn rollen in Das Leben der Anderen, Zwartboek en Unknown. Snigir is een Russisch fotomodel en actrice en maakt haar debuut in een Engelstalige speelfilm. De opnames voor A Good Day to Die Hard van regisseur John Moore (Max Payne, 2008) starten in mei en het moet op 14 februari 2013 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair