Robert Rodriguez wil Mel Gibson voor Machete Kills

Ook Michelle Williams staat op het verlanglijstje van de regisseur.

Na het bericht over Sin City 2 komt er nu ook nieuws naar buiten over een andere prominente sequel van regisseur Robert Rodriguez, namelijk Machete Kills. Hij is voor de sequel op Machete (2010) op zoek naar vers bloed om de terugkerende Danny Trejo te vergezellen. Deadline bericht nu dat Rodriguez het onder meer voorzien zou hebben op Mel Gibson en Michelle Williams. Het is nog onbekend om wat voor rollen het hier gaat.

In de nieuwe film wordt Machete gerecruteerd door de Amerikaanse regering voor een missie die door niemand anders uitgevoerd kan worden. Machete moet zich door Mexico vechten om het tegen een krankzinnige kartelleider en een excentrieke, steenrijke wapenhandelaar op te nemen. Zij hebben namelijk het plan om een wereldoorlog te veroorzaken met behulp van een wapen in de ruimte.

Gibson was de laatste tijd onder meer te zien in The Beaver en werd een rol ontzegt in The Hangover II. Williams gooide hoge ogen met haar rol in My Week with Marilyn en werd zelfs voor een Oscar genomineerd. Machete Kills moet volgend jaar uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair