Algemeen

Rihanna in Fast & Furious 6

Zangeres heeft na Battleship opnieuw rol in grote actiefilm te pakken.

door Arman Avsaroglu op 30.04.2012 om 15:33 in Algemeen
Zangeres Rihanna is op dit moment in de Nederlandse bioscopen te zien in de film Battleship, en nu lijkt ze weer een rol in een belangrijke actiefilm te pakken te hebben. The Sun meldt dat Rihanna gecast is in het zesde deel van Fast & Furious.

Rihanna zou de rol van de schurk in het zesde deel op zich nemen. Een bron die The Sun aanhaalt meldt dat Rihanna indruk heeft gemaakt met haar rol in Battleship. Scriptschrijvers denken dat ze perfect zal zijn voor de rol. Haar personage is fel en medogenloos. Net als zij zelf in het echte leven.

Vin Diesel, Dwayne Johnson en Paul Walker zijn ook weer van de partij in het zesde Fast & Furious deel, dat voor een groot deel in Londen zal worden opgenomen. De film wordt wederom geregisseerd door Justin Lin.

35 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Gezocht: iemand die daarop zat te wachten.

Banned

Avatar

Nog een reden om niet te gaan kijken!

Steve-O

Avatar

Banned "Nog een reden om niet te gaan kijken!"

Inderdaad.

Jonathancrane

Avatar

Nou, ik zal de film wel zien omdat Fast Five eigenlijk best vermakelijk was. Alleen ik ben zo vreselijk tegen het feit dat we elke zanger/zangeres in films moeten proppen omdat ze zo goed zijn in acteren.

Net als de kakkerlak Justin Bieber, ik hoef hem echt niet in een film te zien.

Angelater

Avatar

Dat ze haar nou een rolletje geven, oké - boeiend - maar dat het nou gelijk de hoofd villain moet zijn :| Welke eikel verzint dit allemaal toch daaro?

Paranoid

Avatar

Ik heb Battleship niet gezien, en kan daarom niet oordelen over haar acteerkwaliteiten. Maar het zou zonde zijn om haar in Fast 6 te doen alleen omdat ze bekend is, doet afbreuk aan de film.

Pete_027

Avatar

Eerst het geweldige nieuws dat Jason Statham niet meedoet heb je ditO+

SilentSimon

Avatar

Blijft toch van alle tijden, zanger(essen) in films.

Tina Turner > Mad Max anyone?

Ik moet trouwens zeggen dat ik me niet aan haar heb geërgerd in Battleship.

Steve-O

Avatar

Supervette TDKR screenshots van Trailer3! KLIK!

Jonathancrane

Avatar

Steve-O "Supervette TDKR screenshots van Trailer3! KLIK!"


Steve-O - Ik wil niet jou privé webcam foto's zien via die link, dus hou ze lekker bij je :P

Baron Von Marlon

Avatar

benjamin "Gezocht: iemand die daarop zat te wachten."


Gevonden: De jeugd van tegenwoordig...

"Oh, super! Een film met Rihanna. Ze kan echt goed acteren. Kijk maar naar haar muziekclips als je me niet gelooft!"

:|

Banned

Avatar

Steve-O "Supervette TDKR screenshots van Trailer3! KLIK!"


Wow daar zitten knappe beelden tussen! Ookal zijn ze heel klein. Zoals die besneeuwde straat in Gothan. Aan de vorige trailer te zien leek dat gevecht tussen Bane & Batman zich af te spelen terwijl het sneeuwt. Net als het laatste shot uit trailer 2.

KeesjeNL

Avatar

Jonathancrane "Nou, ik zal de film wel zien omdat Fast Five eigenlijk best vermakelijk was. Alleen ik ben zo vreselijk tegen het feit dat we elke zanger/zangeres in films moeten proppen omdat ze zo goed zijn in acteren."

Ik heb datzelfde gevoel bij regisseurs Tim Burton en Paul Anderson die hun vrouw in elke film proppen:r.

jaime91

Avatar

Heb Battleship niet gezien dus over haar acteerskills kan ik niet oordelen maar het kan aan mij liggen maar ik zie nergens staan dat ze de main villian wordt. Ze gaat een schurk spelen en een rivaal van Dom (waarschijnlijk een ex ofzo) maar dat zij dan ook de leider van de villians wordt staat nergens. Zolang zij dus gewoon een slechterik zal gaan spelen hoor je mij niet klagen als ze maar idd niet de hoofdvillian word,en hoezo wordt zij nou weer vergeleken met die drol van een Bieber? Ik hoor veeeeel liever haar muziek dan dat kattegejank van dat joch en ik heb Bieber (goddank) nog niet in een film gezien. En de films worden zowiezo met ieder deel dat volgt beter dus ik kan me bijna niet voorstellen dat deeltje 6 ruk wordt.

Moviemagic

Avatar

Haar personage is fel en medogenloos. Net als zij zelf in het echte leven.


Ik vraag me af of Chris Brown dat ook vindt.

UndercoverPanda

Avatar

Zal haar ongetwijfeld d'r eerste oscarnominatie opleveren!

SeanDeNiro

Avatar

Ik had na 10 seconden genoeg om te weten dat Rihanna geen acteer talent heeft. En ik heb nog niet 1 TF&TF gezien, ik heb het wel eens geprobeerd maar in slaap gevallen, dus een ideale combi denk ik.

Angelater

Avatar

KeesjeNL "Ik heb datzelfde gevoel bij regisseurs Tim Burton en Paul Anderson die hun vrouw in elke film proppen:r."


Maar wanneer Bonham Carter en Jovovich niet in hun film zitten valt het wel weer mee, he? :E
Althans, dat heb ik dan, met de Potter films en een aantal RE-films zonder Anderson achter het roer.

2ndSystem

Avatar

Ze was in Battleship nou niet echt een uitblinker, eerder een irritatie.
maar ik vind haar wel wat voor FF6, aangezien dat niet echt acteurs zijn van een hoog kaliber;) maar wel lekkere popcornfilms, Rihanna zal ongetwijfeld zorgen voor meer klanten.
'tzelfde gebeurde bij battleship, vrouwkes die naar de film gaan omdat Rihanna er in zit, ze was niet bepaald een geweldige toevoeging want haar acteerwerk is triest.:P

Steve-O

Avatar

Jonathancrane "Steve-O - Ik wil niet jou privé webcam foto's zien via die link, dus hou ze lekker bij je :P"

Verklaar je nader want als het een grap is dan vat ik hem niet.

Jonathancrane

Avatar

Steve-O "Verklaar je nader want als het een grap is dan vat ik hem niet."


Hahaha, laat maar.

Aston

Avatar

Slechtste nieuws sinds tijden...

Frietgezicht

Avatar

SeanDeNiro "Ik had na 10 seconden genoeg om te weten dat Rihanna geen acteer talent heeft."


Joh,stoer hoor om iemand af te kraken die het zo gemaakt heeft dat er amper mensen zijn die haar naam niet kennen.
Ik ben geen fan dus is niet dat ik haar bescherm maar om dit soort kinderachtige reacties mogen we eigenlijk alleen maar lachen.
Ik heb haar nog niet zien en acteren en die 10 seconden die jij gezien hebt neem ik niet serieus maar omdat iemand in de muziek-industrie zit betekent niet automatisch dat ze er niks van bakken(uhhh Eminem in 8 Mile?)

En ik zou haar ook niet graag zien in Prometheus ofzo,maar dit is Fast 6,alsof die andere acteurs in al deze films(uhhh Tyrese Gibson,ook zanger,Fast 2 en 5 om maar iets te noemen) van die fantastische acteurs zijn die oscars gaan winnen met Fast 6.

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Joh,stoer hoor om iemand af te kraken die het zo gemaakt heeft dat er amper mensen zijn die haar naam niet kennen.
Ik ben geen fan dus is niet dat ik haar bescherm maar om dit soort kinderachtige reacties mogen we eigenlijk alleen maar lachen.
Ik heb haar nog niet zien en acteren en die 10 seconden die jij gezien hebt neem ik niet serieus maar omdat iemand in de muziek-industrie zit betekent niet automatisch dat ze er niks van bakken(uhhh Eminem in 8 Mile?)

En ik zou haar ook niet graag zien in Prometheus ofzo,maar dit is Fast 6,alsof die andere acteurs in al deze films(uhhh Tyrese Gibson,ook zanger,Fast 2 en 5 om maar iets te noemen) van die fantastische acteurs zijn die oscars gaan winnen met Fast 6."
En vergeet Lucadris niet :E.

Ik vind dit ook niet bepaald goed nieuws, ik heb me niet geirriteerd aan haar in Battlefield, maar acteertalent beschikt ze (nog) niet over. Misschien dat het met de film beter wordt, dat mogen we iig hopen, want ik denk dat we haar wel vaker zullen zien in films.

KeesjeNL

Avatar

Frietgezicht "Joh,stoer hoor om iemand af te kraken die het zo gemaakt heeft dat er amper mensen zijn die haar naam niet kennen.
Ik ben geen fan dus is niet dat ik haar bescherm maar om dit soort kinderachtige reacties mogen we eigenlijk alleen maar lachen."

Je gaat even compleet voorbij aan het feit dat haar succes voornamelijk is bereikt door een slim team van managers, en niet door haar als persoon.

Frietgezicht

Avatar

D'r muziek kan je liggen of niet maar je ken toch niet zeggen dat ze geen mooie stem heeft.
Maar goed,ik ben geen fan dus ga d'r niet verdedigen maar vooraf iemand al afkraken die in een Fast filmpje gaat spelen waar het acteren sowieso al niet hoogstaand is slaat nergens op.

KeesjeNL

Avatar

Frietgezicht "D'r muziek kan je liggen of niet maar je ken toch niet zeggen dat ze geen mooie stem heeft.
Maar goed,ik ben geen fan dus ga d'r niet verdedigen maar vooraf iemand al afkraken die in een Fast filmpje gaat spelen waar het acteren sowieso al niet hoogstaand is slaat nergens op."

Ja dat kan ik wel, ze heeft namelijk een snerpende vreselijke rotstem als het aan mij ligt>Smiley face!

Frietgezicht

Avatar

Als het aan jouw ligt maar zou je daar ook over klagen als het op je ligt? :P

KeesjeNL

Avatar

Frietgezicht "Als het aan jouw ligt maar zou je daar ook over klagen als het op je ligt? :P"

Als ze misplaats gaat lopen zingen, liggend op me:P? JA:-S!

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Als het aan jouw ligt maar zou je daar ook over klagen als het op je ligt? :P"
:E 'als HET op je ligt' T+) Ik zou iig niet klagen. Volgens mij is ze een beest in bed.

Jaco86

Avatar

Rustig mensen, dit is maar een gerucht, Rihanna's rep heeft gezegd: voor zo ver dat ik weet is dit niet waar! En de site vanwaar dit nieuws komt is, the daily mail. Elk nieuws dat vandaar komt moet je met een korreltje zout nemen, een groot korreltje zout.

En de echte villain gaat nu gespeelt worden door Luke Evans (Immortals/The Raven) voorheen was Jason Statham in beeld voor de rol.

Blockbuster

Avatar

Wat een drama queens hier allemaal zeg. Geef RiRi het voordeel van de twijfel. Wat zei men ook alweer over Mark Wahlberg 20 jaar geleden, toen die ging acteren? Heeft een aantal geniale rollen op z'n naam staan. Beyoncé doet het ook best goed in een aantal films, en wordt misschien met de jaren alleen nog maar beter. Justin Timberlake is van plan zich ook op z'n acteer-carriere te storten. Zoveel aanbiedingen krijgt hij dus.

NieuwsFilm

meest populair