Algemeen

Ook Amber Heard in Machete Kills

Samen met de terugkerende Jessica Alba en Michelle Rodriguez hebben de mannen alvast weinig te klagen.

door Jan-Peter Rook op 04.05.2012 om 14:00 in Algemeen
We horen de laatste tijd steeds meer over Robert Rodriguez' Machete sequel Machete Kills. Naast het casten van Mel Gibson en het terugkeren van Danny Trejo, Jessica Alba en Michelle Rodriguez, kunnen we nu ook rekenen op een rol voor Amber Heard (Drive Angry, The Rum Diary).

In Machete Kills moet Machete (Trejo) voor de regering een speciale missie uitvoeren. Hij moet een wereldoorlog zien te voorkomen door twee figuren uit te schakelen, enerzijds een terrorist en kartelleider genaamd Mendez the Madman, en anderzijds Luther Voz (Gibson), een sinistere miljardair en wapenhandelaar die een raket wil afvuren om wereldwijde chaos te stichten. Heard moet een moordenaar gaan spelen met de naam Miss San Antonio.

De sequel staat gepland voor 2013.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Mooie meid,prima keuze! T+) (Jammer dat ze lesbo is.)

thefanwithnoname

Avatar

jaime91 "Mooie meid,prima keuze! T+) (Jammer dat ze lesbo is.)"


Toch niet, ze is biseksueel Smiley face

jaime91

Avatar

thefanwithnoname "Toch niet, ze is biseksueel Smiley face"

Hahaha serieus? Veeeel beter haha ;).

ghossler

Avatar

Zij is zo hot.. had laatst drive angry gezien... redelijke film... maar zij is echt freaking eye candy! .. en lol ze is Bi? xD lol

Secret1994goesFilm

Avatar

H-O-T

Vind haar het zaligst in Never Back Down (andere heb ik nog ni kunne checke lolz ;P)

Jonathancrane

Avatar

jaime91 "Hahaha serieus? Veeeel beter haha ;)."


Ze is een Wild Thing :~

movieplanet124

Avatar

De machete movie wordt steeds beter hoe meer vrouwen hoe beter toch Dus Amber mag er van mijn ook in spelen wat een vrouw zeg

jaime91

Avatar

Jonathancrane "Ze is een Wild Thing :~"

Naja dat weet ik niet ik ken haar (helaas) niet persoonlijk maar ze was al badass en hot in Drive Angry dus ze past hier perfect in. Ze is niet het typische mooie meisje dat verder niets kan zoals ze in Never Surrender speelde. Waarschijnlijk heeft ze daarom ook een rol in dit vervolg.

Jonathancrane

Avatar

jaime91 "Naja dat weet ik niet ik ken haar (helaas) niet persoonlijk maar ze was al badass en hot in Drive Angry dus ze past hier perfect in. Ze is niet het typische mooie meisje dat verder niets kan zoals ze in Never Surrender speelde. Waarschijnlijk heeft ze daarom ook een rol in dit vervolg."


Tja, ze speelt in werkelijke elke grote horror film van de laatste 2 jaar, en een grote indruk heeft ze niet gemaakt. The Ward was afschuwelijk, Drive Angry was dom vermaak, All The Boys Love Mandy Lane vind ik 1 van de slechtste horror films van het vorige decennium en alles wat ze daarna of daarvoor heeft gedaan is vergeten werk.

Ze zal niet lang meer rondlopen in Hollywood, voordat ze straight to dvd werk moet gaan doen.

movieboy

Avatar

Oh god! she is killing me! with that gorgeous face!

:+ daar drink ik op.

Frietgezicht

Avatar

Jonathancrane "Tja, ze speelt in werkelijke elke grote horror film van de laatste 2 jaar, en een grote indruk heeft ze niet gemaakt. The Ward was afschuwelijk, Drive Angry was dom vermaak, All The Boys Love Mandy Lane vind ik 1 van de slechtste horror films van het vorige decennium en alles wat ze daarna of daarvoor heeft gedaan is vergeten werk.

Ze zal niet lang meer rondlopen in Hollywood, voordat ze straight to dvd werk moet gaan doen."Eens maar als ik haar vannacht in de kroeg tegenkom zal ik zeggen dat ik al die films fantastisch vind voor ik dat ghb-tje in d'r drankie gooi.
Echt heerlijke meid en nu maar hopen dat ze uit de kleren gaat(deed Lohan ook in Machete 1 en Alba ook maar goed verborgen)

Moviemagic

Avatar

jaime91 "Mooie meid,prima keuze! T+) (Jammer dat ze lesbo is.)"


Ik ben ook een lesbo, maar dan in een mannenlichaam. ;)

RyanD

Avatar

Amber Heard is een welkome aanvulling op het vrouwelijk schoon in Machete Kills. Wij werden al verwend met Jessica Alba en Michelle Rodriguez in het originele deel en nu komt daar deze stoot bij.
Toch ontbeert het een grindhousefilm als Machete aan een bepaalde klasse. De cast bestaat veelal uit gratie geraakte Hollywood-acteurs en de scenes zijn veelal absurd. Neemt niet de weg dat deze (B)film natuurlijk prima vermaak kan bieden.
Off Record; Amber Heard kwam niet al te lang geleden uit voor haar homoseksualiteit en dat blijft toch een taboe-onderwerp in Hollywood. Terwijl het gros van producenten, scriptschrijvers en acteurs gewoon homo is. Heel hypocriet allemaal. Met Heard's talent en looks verdient ze meer rollen dan dat ze tot nu toe gekregen heeft.

Jonathancrane

Avatar

Moviemagic "Ik ben ook een lesbo, maar dan in een mannenlichaam. ;)"


Dankje Jerry Seinfeld.

Moviemagic

Avatar

Jonathancrane "Dankje Jerry Seinfeld."


Graag gedaan Carrot Top.

NieuwsFilm

meest populair