Nieuwe studio en regisseur voor Kick-Ass 2

Universal neemt het over van Lionsgate, wat het einde van regisseur Matthew Vaughn lijkt te betekenen.

We horen al jaren dat de beoogde sequel op Matthew Vaughns Kick-Ass, die een tijdje door het leven ging als Kick-Ass 2: Balls to the Wall, er zal gaan komen. Het laatste verhaal was dat de opnames deze zomer van start zullen gaan en dat de film in het voorjaar van 2013 in de bioscoop zal verschijnen.

Deadline bericht nu dat Universal de teugels heeft overgenomen van Lionsgate. Hoewel dit betekent dat er eindelijk eens wat lijkt te gaan gebeuren met de sequel, zit er ook minder goed nieuws aan vast. Regisseur Vaughn keert niet terug en zal hoogstwaarschijnlijk worden vervangen door Jeff Wadlow, de regisseur van Never Back Down (2008).

De studio is inmiddels al in gesprek met Aaron Johnson, Chloe Moretz en Christopher Mintz-Plasse, wiens personages allemaal moeten terugkeren voor de sequel. Ze hebben alle drie meerdere keren aangegeven dat ze heel veel zin hebben in een nieuwe Kick-Ass.

De tweede reeks Kick-Ass comics van Mark Millar en John Romita Jr. volgt Kick-Ass en Hit-Girl die proberen een team van superhelden samen te stellen om het vervolgens op te nemen tegen een groep supervillains onder leiding van Red Mist.



NieuwsFilm

meest populair