Remake The Magnificent Seven onderweg

Tom Cruise is daarnaast aan het project verbonden.

Volgens Variety gaat MGM een remake van de in 1960 verschenen western The Magnificent Seven maken. Tom Cruise zou daarnaast aan het project verbonden zijn om een rol op zich te nemen. MGM heeft het dit jaar wel op remakes, zo lijkt het. Later die jaar begint de studio namelijk met de productie van twee andere remakes: RoboCop en Carrie.

The Magnificent Seven was zelf ook al een remake, van de klassieker Seven Samurai uit 1954. The Magnificent Seven volgt een bandietenbende die elk jaar opnieuw een klein Mexicaans boerendorpje terroriseert. Enkele van de dorpsoudsten besluiten dat het goed is geweest en sturen drie van de boeren naar de Verenigde Staten op zoek naar hulp. Zeven schutters melden zich, elk met een eigen reden. Samen bereiden ze het stadje voor op de dag dat het leger van veertig bandieten weer zal arriveren.

In de film speelden Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn, Brad Dexter en Horst Buchholz een rol. De film was zo succesvol dat er drie vervolgen werden gemaakt: Return of the Seven, Guns of the Magnificent Seven en The Magnificent Seven Ride!.

Aangezien er noch een regisseur, noch een schrijver aan het project verbonden zijn, zal de release nog ver weg zijn. Een precieze datum is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair