Algemeen

Zoe Saldana toegevoegd aan Machete Kills

De Avatar/Star Trek actrice meldt zich bij een mooie groep dames, waaronder Jessica Alba, Michelle Rodriguez en Amber Heard.

door Jan-Peter Rook op 25.05.2012 om 13:23 in Algemeen
Zoe Saldana (Avatar, Star Trek) is toegevoegd aan de cast van Robert Rodriguez' Machete Kills. Alsof er nog niet genoeg moois rondloopt in de sequel op Machete (2010): Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Sofia Vergara en Amber Heard. Hoofdrolspeler Danny Trejo krijgt het echter zwaar genoeg met niemand minder dan Mel Gibson als villain.

Trejo zei het volgende over het vrouwelijk schoon in de sequel:

“The sequel to MACHETE, MACHETE KILLS, is going to be a lot more over-the-top than MACHETE. We’ve got Sofia Vergara, who is a star in her own right, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, and Zoe Saldana – and guess what? I get to kiss all of ‘em.”

De rol van Saldana is vooralsnog onbekend. Machete Kills verschijnt ergens in 2013 in de bioscoop.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Volgens mij Rodriguez een natte droom gehad en bedacht die zich dat die die dames uit die droom gewoon bij elkaar ken krijgen. Zou dezelfde droom kunnen zijn als ik had,als die Megan Fox toevoegt aan de cast weet ik het zeker.

SeanDeNiro

Avatar

Laat Sin City II maar komen. Machette vond ik geen zak aan dus deel II zal niet veel anders zijn, eye candy of niet.

jaime91

Avatar

Lekkerrr! Wat is die Trejo toch ook een lucky bastard!

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Volgens mij Rodriguez een natte droom gehad en bedacht die zich dat die die dames uit die droom gewoon bij elkaar ken krijgen. Zou dezelfde droom kunnen zijn als ik had,als die Megan Fox toevoegt aan de cast weet ik het zeker."
Inderdaad! :E
Deze film wordt haast een natte droom met die mooie geile cast :~ :E
Megan Fox moet er nu gewoon bij! En Gina Carano past er ook perfect bij!

Jonathancrane

Avatar

SeanDeNiro "Laat Sin City II maar komen. Machette vond ik geen zak aan dus deel II zal niet veel anders zijn, eye candy of niet."


Nee want Sin City was zo vermakelijk, ik kijk Machete liever nog een keer dan die zeikzooi.

Zoe Saldana is een perfecte toevoeging. Ben benieuwd of er ook nog andere mannen bij gegooid worden. Misschien een Tarantino of Steve Buscemi cameo erbij gooien.RyanD

Avatar

Met een vracht aan vrouwelijk schoon biedt Rodriguez het mannelijk oog een overvloed aan visueel genot. Sofia Vergara, Jessica Alba en Amber Heard waren al mooie beloftes en met Zoe Saldana erbij wordt deze lijst alleen maar indrukwekkender.
Qua etnische achtergrond past Saldana natuurlijk perfect in de Zuid-Amerikaanse sfeer van Machete en ze heeft in andere actiefilms (the losers en Colombiana) bewezen dat zij goed overeind blijft tussen al het mannelijk geweld.

Moviemagic

Avatar

Danny Trejo zal zich voelen als een kind in een speelgoedzaak. Zoveel leuks om mee te spelen, maar je mag er niet aankomen. ;

2ndSystem

Avatar

Nou nou flink wat eyecandy op de sets dus:P maar hoeveel screentime krijgen ze allemaal? zal wel niet heel veel zijn voor de meeste;) ze komen gewoon even voorbij denkik zoals Willis in Planet terror ook z'n scene hadSmiley face

NieuwsFilm

meest populair